MS ENERGY m10

MS ENERGY m10

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, jednostavnost upotrebe i domet vožnje više od 20 km, čini je idealnom za svakodnevni rad u centru grada! Zračni kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni.
Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

22-28 km*

domet

13,9 kg

težina

25 km/h

max. brzina

350 W

motor

36 V, 7.5 Ah

baterija

100 Kg

maks. nosivost

Specifikacije

Veličina

Tip

Motor

Maksimalna

Baterija

Vrijeme

Domet

Zadnja disk

Maksimalno teret

Dodatne

Težina

LCD

Svjetlo

Dimenzije

kotača 8.5”
aluminijskog okvira
Crno-siva, crno-zelena boja
350W
brzina 25 km/h
36V, 7,5 Ah
punjenja 3-5 h
22-28 km
Kočnica tipa kočnica, prednja E-kočnica
100 kg
opcije Sklopi opciju
14,3 kg
ekrana
naprijed i leđa Led, breaklights
(D,V,S) 1140 x 1130 x 550 mm
Max. uspon 15°

Kers Regenerativno punjenje

Sklopivi okvir od aluminiuma

Prednja električna kočnica, Stražnja suspenzija

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda

Besplatna
aplikacija

za MS Energy m10

besplatna-aplikacijaNOVO-m10

Romobil MS Energy m10 koristi aplikaciju MS Energy m koja se putem Buletootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija omogućava uključivanje i isključivanje svijetla, uvid u trenutnu brzinu romobila, promjenu moda brzine kao i zaključavanje romobila. Želite li pratiti ukupno prijeđene kilometre ili samo kilometre koje ste prešli u određenoj vožnji po gradu aplikacija možete i to. Uz navedene funkcije aplikacija prati i trenutnu potrošnju, status baterije kao i temperaturu strujnog kontrolera, trenutnu potrošnju i prikaz greške u sustavu romobila, ukoliko romobil ima neke probleme. Putem aplikacije može se nadograditi i software e-romobila. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

Download app.