велосипеди

MTB - планински велосипеди

ДОСТИГНЕТЕ УШТЕ 4

Време е за МС енергија!

Искористете ја шансата

Целна страница

Електрични мотоцикли

Целна страница

до 100 км

опсег

72V 25,6Ah x 2

батерија

Е-мотоциклот MS ENERGY CYBER е еколошка алтернатива на традиционалните мотоцикли на бензин, додека неговиот изглед наликува на вистински спортски автомобил. Иако е мал, има одлични перформанси, во кои ќе се заљубите по првото возење. Структурно е многу цврст, а возењето на CYBER е исклучително пријатно.

Се напојува со моќен мотор од 3.000 W кој обезбедува доволно моќ за забрзување и крстарење. CYBER е стандардно опремен со предни и задни хидраулични диск сопирачки, што му овозможува да има кратко растојание за сопирање и многу ефикасно сопирање на различни површини. Во стандардната опрема ќе добиете две електрични батерии, кои ви овозможуваат да достигнете до 100 километри, односно до 50 километри на секоја батерија. Дополнителна предност на овој мотор е сериската поставена брава („шкафче“) за заклучување на кацигата до седиштето.

Благодарение на неговиот елегантен дизајн и одличните перформанси, MS Energy eMotorcycle CYBER е совршен партнер за градско возење.

Возење без клуч  |   Далечински управувач  |  Аларм  |  Ногата како безбедносна карактеристика

до 100 км

опсег

45 km/h

брзина

72V 25,6Ah x 2

батерија

3000W/3800W

мотор

109 кг

Тежина

Батерија

Под седиштето има простор за две батерии. Првиот на кој е поврзан моторот додека возите и вториот, резервен. Според спецификациите, секоја батерија е на самиот врв од опсегот на системи од 72 волти. Капацитетот на секоја батерија е 25,6Ah, што дава вкупно 51,2Ah или 3.686Wh.

Приказ

Покрај сите потребни податоци за статусот на батеријата, досегот, брзината на возење и вкупната километража, имате и увид во надворешната температура како и интегриран часовник за да бидете сигурни дека никогаш нема да задоцните до вашата дестинација.

Спецификации

MS ENERGY име MS ENERGY eMotorcycle CYBER
Мотор / Мотор 3000 W
Екран / Екран LCD екран 
Батерија 2x 25,6Ah 72V
Полнач 10 А брзо
Домет / Опсег до 100 км
Кочници  Хидраулични
Гуми 110/70-17 120/70-17
Тежина на возилото без батерија 109 кг
Време на полнење 3 часа по батерија 0-100%
Агол на искачување 30%
Димензии 2080 x 860 x 1150

Спецификации

MS ENERGY име MS ENERGY eMotorcycle CYBER
Мотор / Мотор 3000 W
Екран / Екран LCD екран 
Батерија 2x 25,6Ah 72V
Полнач 10 А брзо
Домет / Опсег до 100 км
Кочници  Хидраулични
Гуми 110/70-17 120/70-17
Тежина на возилото без батерија 109 кг
Време на полнење 3 часа по батерија 0-100%
Агол на искачување 30%
Димензии 2080 x 860 x 1150
Сподели:
Целна страница

КАДЕ ДА ГО БАРАТЕ И КУПИТЕ

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство
велосипеди

MTB - планински велосипеди

ДОСТИГНЕТЕ УШТЕ 4

Ова е насловот

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Веќе од 49.99
асдасдасасасдасд

Трекинг велосипеди

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство