MS ENERGY eRomobil e10

MS ENERGY eRomobil e10

Seria e re E e skutereve elektrike MS Energy është ideale për të gjithë ata që do të përdorin skuterin çdo ditë.
30-40 km*

Varg

20 kg

Pesha

25 km/h

Shpejtësia

450 vat

Motorri

48 V,12,5 Ah

Bateria

120 Kg

Maks. Kapaciteti

Skuter elektrik është një mjet i përshtatshëm transporti për turmat e qytetit! Mekanizmi i fuqishëm dhe i shembur siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë. Kur të mos jetë e nevojshme, palos skuterin dhe merre me vete! Ndërtimi i çelikut, lehtësia e përdorimit dhe gamën e vozitjes deri në 40 km, e bën atë ideal për punën e përditshme në qendër të qytetit! Rrotat e mëdha 10″ të ajrit, thithës i goditjes së përparme dhe të pasme, frenat e disqeve të përparme dhe të pasme e bëjnë vozitjen të rehatshme pa pasur nevojë për ndalime të shpeshta në gungë dhe pengesa të zakonshme në rrugët e qytetit. Skuteri ka gjithashtu një frenim të pasëm elektrik që kthen energjinë në bateri kur frenon, duke e karikuar kështu.

Seria e re E e skutereve elektrike MS Energy është ideale për të gjithë ata që do të përdorin skuterin çdo ditë. Një bateri e fuqishme, një motor i fortë me tre shpejtësi dhe një shkelja më e madhe silikoni do t’ju japë udhëtimin ideal me një shpejtësi më të lartë dhe një gamë më të lartë.

Specifikimet

Shpejtësia Lloji Ngjyra Motor Bateria Koha Varg Brake Opsioni së opsioneve shtesëPesha Shfaq E Po, led e përparme dhe e pasmeDimensionet
Veličina kotača10″
e lartë25 km/h
i kornizës së çelikut
ezezë,e bardhë
450W
Max Power (kulmi)800W
48V/12.5Ah
e ngarkimit6-7h
40 km
TypeRear Disc Brake & EBS
Ngarkesa maksimale120 kg
Suspenzijaprednja i stražnja
ipalosjes
20 kg
po,LCD
ndritshme+ kasetë reflektuese
(D,V,S)1150 x 1120 x 500 mm
Maks. Ngjitu20°

Shkelja e gjerë e silikonit

Goma ajri prej 10 | Frena elektrike e pasme

Ekran i fuqishëm LCD + buton për kontrollin e lundrimit

I lirë
Aplikimi

për MS Energy e10

free-applicationNOVO-e-series

Skuteret MS Energy e10 dhe e20 përdorin MS Energy e app, të cilin mund ta shkarkoni në iOS Store ose Google Play Store dhe ta lidhni me pajisjen tuaj mobile nëpërmjet Bluetooth. Me MS Energy e app, ju mund të gjurmoni lehtësisht shpejtësinë tuaj aktuale, të keni një mendjehollësi në kilometrat e udhëtimit total dhe pas ngasjes, app ju lejon të kyçni skuterin tuaj. Përveç kësaj, MS Energy e app ofron funksione të tjera të dobishme të tilla si ndezja ose fikja e dritave, ndryshimi i modes së marsheve, dhe ofron një pamje të thjeshtë të gjendjes së baterisë si dhe temperaturën e kontrolluesit të energjisë.

Shkarko app.

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë