Biçikletë qyteti

MS ENERGY eBike c10

Biçikletë qyteti

MS ENERGY eBike c10

Vinka RH30 30Nm

motorin e fundit

36 V, 13 Ah

Bateria

MS ENERGY eBike c10 nga familja e biçikletave elektrike urbane vjen me një kornizë alumini të lehtë të madhësisë M (17″) dhe është jashtëzakonisht interesante për njerëzit që kërkojnë raportin më të mirë të gamës me çmimin. Gjeometria dhe gjerësia e gomave të jashtme është projektuar posaçërisht për një udhëtim të rehatshëm në qytet. Të gjitha kabllot në biçikletë janë të integruara nëpërmjet kornizës së biçikletës. Biçikleta është e pajisur me një gjeneratë të re të motorit të pasëm VINKA RH30 të besueshëm dhe një bateri 468 Wh me të cilën mund të arrini një gamë deri në 100 km (në varësi të konfigurimit të terrenit, kushteve të motit, peshës së kalorësit dhe shkallës së ndihmës). Biçikleta është e pajisur me një suitë pajisjesh që përfshijnë fenerë dhe drita të përparme dhe të pasme.

Shfaq

Ekrani HD i papërshkueshëm nga uji jep një pamje të qartë të të gjitha informacioneve të rëndësishme pavarësisht nga kushtet e motit. Nuk i pengon as erërat e forta dhe as shiu. Ajo shfaq me saktësi fuqinë e mbetur, kilometrazhin, shpejtësinë në kohë reale si dhe informacion rreth çdo problemi në funksionimin e eBicicle tuaj.

Specifikimet

Model Gratë e qytetit bazë
Emri MS ENERGY MS ENERGY eBike c10
Motor / Motor Prapa Vinka RH30 30Nm
Zaslon / Display KEYDISP KD-58C
Bateria / Bateria Raketa Kaiyisi 36V 13Ah
Punjaç / Karikues Karikues i mençur AC 100V – 230V
Domet / Varg 80 – 100 km
Okvir / Kornizë 17″ M, Alumini 6061, saldim i lëmuar
Vilica / Fork 4000000000000000000000000000000000
Kutia e marshit të pasme / Derailleur e pasme Shimano Tourney TY200, 6 shpejtësi
Leva marshi / Levë Shift Shimano Tourney SL-TX50
Kazeta / Kaseta Shimano MF-TZ500 14-28T
Lanac / Zinxhir KMC z7
Drive / Chainring Çelik prowheel PRO-E40, 40T
Frenat / Leva e frenave Logan LL-E402DG
Frenat e përparme / Frena përpara Promax Alloy, frena V
Frenat e pasme / Prapa frenave Promax Alloy, frena V
Goma të jashtme / Goma Wanda P1025 26″ x 1.75″
Rrotat / karrota Aliazh alumini me mur të dyfishtë, 36H
Hub i përparmë / qendër e rrotës së përparme Shunfeng SF-HB03F, 36H
Hub i pasëm/ Hub i rrotës së pasme Shunfeng SF-HB03F, 36H
Žbice / Spokes Çelik pa njolla
Timon / Dorezë gjerësia: 610mm Alumini
Gripi / Gripi Gomë, gjerësi: 135mm
Timon lula / Stemë Aliazh alumini
Krevat fork / Kufje 28.6*44-50.6*30
Sedilje / Shalë Vander VD862-01
Tubi i ndenjëses / Posta e ndenjëses Alumini 27.2mm*350mm
Pedale / Pedals Feimin FP-830A
Ngarkesa maksimale/ Lejohet pesha totale 100 kg
Lloji i biçikletës / Lloji i biçikletës Qyteti eBike
Ndarë:
MS ENERGY eBike c10

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë