MS ENERGY eRomobil r10

MS ENERGY eRomobil r10

Për një udhëtim në qytet me stil që nuk do t'ju bëjë pa u vënë re.
25-30 km*

Varg

14 kg

Pesha

25 km/h

Shpejtësia

350 vat

Motorri

36 V,10.2 Ah

Bateria

120 kg

Maks. Kapaciteti

Për një udhëtim në qytet me stil që nuk do t’ju bëjë pa u vënë re. Për një rrotë të madhe 20″ përpara dhe një prapa 16″ pengesa, nuk ka. Kjo do ta bëjë udhëtimin tuaj të këndshëm dhe të sigurt. Lartësia e rregullueshme e drejtimit i kontribuon edhe më shumë një udhëtimi të rehatshëm, pavarësisht nga lartësia. Një gamë deri në 30 km dhe një motor i fuqishëm prej 350 W është ideal për të kryer të gjitha detyrimet e përditshme. Zgjidhni MS ENERGY r10 midis dy ngjyrave, kombinim elegant gri-zi ose të gjelbër të guximshëm dhe të zi.

Specifikimet

Madhësia e rrotave 20″ + 16″
Lloji i kornizës Alumini
Ngjyra E zezë dhe jeshile / Gri e zezë
Motorri 350 vat
Shpejtësia maksimale 25 km/h
Bateria 36 V, 10.2 Ah
Koha e mbushjes Në 6 të mëngjesit-7 të mëngjesit
Varg 25-30 km* (*në varësi të konfigurimit të terrenit, kushteve të motit dhe stilit të ngasjes)
Lloji i frenit Frenat e përparme dhe të pasme të disqeve
Maksimumi i ngarkesës 120 kg
Opsione të tjera Opsioni i palosjes, 3 mënyrat e funksionimit
Pesha 14 kg
Shfaq (shfaq) LCD (shpejtësia, modaliteti i shpejtësisë, niveli i baterisë, ODO/TRIP,  kodi i gabimit, ndezja e dritës), 3 çelësat, butoni Siren
Drita LED e përparme dhe e pasme, dritat e thyerjes
Dimensionet (L) 1660 x (W) 600 x (H) 1200 mm
Dimensionet pas montimi (L) 1660 x (W) 160 x (H) 1150 mm

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë