MS ENERGY eRomobil x10

MS ENERGY eRomobil x10

Për të gjithë të dashuruarit e adrenalinës, seria Extreme e eScooter ofron pikërisht këtë ndjenjë!

Për të gjithë të dashuruarit e adrenalinës, seria Extreme e eScooter ofron pikërisht këtë ndjenjë! Dy motorë të fuqishëm 1,000 vat do t’ju çojnë në majë të çdo ngjitjeje. Thithësit e goditjeve me goditje të mëdha dhe gomat e forta 10″ do të sigurojnë vozitje të sigurt jashtë rrugës me rehati maksimale. Bateria e fuqishme, një motor i fortë me tre shpejtësi dhe një shkelje e madhe silikoni, sigurojnë udhëtimin ideal me shpejtësi, fuqi dhe gamë më të lartë deri në 75 km në modalitetin e vozitjes ECO! Me vetëm një shtypje të butonit, ju po lëvizni një skuter qyteti të zbutur në një SUV të fuqishëm të fuqizuar në të dy rrotat, por mos harroni helmetën tuaj! Frenat e përparme dhe të pasme të disqeve janë të kujdesura për ndalimin e sigurt. Mekanizmi i fuqishëm dhe i shembur siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë.

55-75 km

Varg

60 km/h

Shpejtësia

52V/18Ah

Bateria

2x1000 W

Motorri

120 Kg

Maks. Kapaciteti

32 kg

Pesha

Ka karikim rigjenerues, me të cilin, sa herë që ngadalësoni, sistemi rigjenerues rigjenerues ringarkon baterinë dhe lejon një numër edhe më të madh kilometrash të udhëtuara me skuterin tuaj, me vetëm një karikim të baterisë.

10"

Goma pa tuba
Frenat e përparme dhe të pasme të disqeve, sigurojnë një ndalesë të sigurt edhe me shpejtësi të tilla.

Përveç dritave LED të përparme dhe të pasme, skuteri ka gjithashtu një dritë blu anësore në të. Kjo, përveçse ndihmon për të dalluar shoferin, kontribuon në projektimin dhe pamjen e pompuar.

Një karikim i vetëm shkon deri në 75 km.

Ju mund të ngasni x10 në modalitet të vetëm ose të dyfishtë, deri në 60km/h.

X10 është bërë nga alumini i ngurtë, dhe shkelja e gjerë është e veshur me gomë.

ERomobile e sigurt, e volitshme dhe e palosshme për çdo ditë

2x1000W

motor pa brushless me tre shpejtësi të ngasjes

Qartësoi shfaqjen LCD

Duke parë informacion rreth shpejtësisë aktuale, gjendjes së baterisë, mënyrës së ngarjes së makinës
Kontrolli automatik i lundrimit që do të njohë vetë shpejtësinë e ngarjes dhe do ta mbajë për aq kohë sa ta duash

Specifikimet

Frame Ngjyra dhe eKoha
Veličina kotača10″
llojiAlumini
e zezëgjelbër
Motori2×1000 W
Shpejtësia e lartë60 km/h
Bateria52 V, 18 Ah
e ngarkimit9-10 h
Gama55-75 km* (*në varësi të konfigurimit të terrenit, kushteve të motit dhe mënyrës së ngarjes)
Frena të tipit Frena FrenaPërpara dhe frena me disqe të pasme
Ngarkesa maksimale120 kg
Opsione të tjeraFolding, 3 mënyra të funksionimit. ECO, MID, HIGH (Single &Dual engine), Lock /off dhe alarm telekomandë, Thithës i goditjeve të larta të përparme dhe të pasme
Pesha32 kg
DisplayLCD (shpejtësia, modaliteti i shpejtësisë, niveli i baterisë, ODO/TRIP, tensioni i baterisë dhe kodi i gabimit, kalimi i dritës), 4 çelësa + ana e majtë e timonit: butoni 1 ose 2 motorët, butoni Siren
LED e përparmedhe e pasme, dritat e thyera
Dimensionet(L) 1300 x (W) 670 x (H) 1220 mm
Dimensionet pas montimit(L) 1300 x (W) 670 x (H) 510 mm
Ndarë:
MS ENERGY eRomobil x10

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë