Спремни за нову рунду подстицаја?

Да ли знате шта подразумева субвенција ЕУ за куповину електричних возила?

Сада је идеално време да искористите подстицај Европске уније за куповину електричних возила, а међу њима је и МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР! Ова невероватна прилика омогућиће вам да постанете власник спортског тркачког мотоцикла који ће вас оборити с ногу.

МС ЕНЕРГY ЦYБЕР је комбинација лепоте и моћи у јединственој комбинацији која ће вам одузети дах. Упркос компактном дизајну, МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР испоручује супериорне перформансе које ћете волети када први пут дате гас. Снажан мотор од 3.000 W обезбеђује невероватно убрзање и несметану вожњу, без обзира на терен. Чврста конструкција осигурава стабилност и сигурност, а вожња на ЦYБЕР-у биће невероватно пријатна и узбудљива. Једна од изузетних карактеристика овог мопеда су хидрауличне диск кочнице на предњим и задњим точковима, које обезбеђују краће зауставно растојање и изузетно ефикасно кочење на различитим површинама. Било да су путеви глатки или неправилни, ЦYБЕР ће вас увек безбедно однети на одредиште. Моћан погонски систем обезбеђује довољно снаге за брзо убрзање и безнадежну пријатну вожњу. МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР је савршен партнер за ваше градске авантуре и долази са две електричне батерије као стандардном опремом. Свака батерија обезбеђује домет до 50 километара, тако да можете да се забавите и истражите град без бриге о пуњењу. Поред тога, ЦYБЕР има иновативну функцију – стандардну уграђену браву кациге („ормарић“) за закључавање кациге поред седишта тако да више никада нећете морати да бринете о безбедности вашег најважнијег прибора за вожњу. Сваки детаљ МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР је пажљиво осмишљен тако да вам пружи изванредно искуство вожње. Елегантан дизајн одушевиће све око вас, док ће одличне перформансе оставити снажан утисак на сваког љубитеља возила на два точка. Уз ЦYБЕР, ваша вожња постаје више од превозног средства и постаје авантура пуна узбуђења и слободе. Захваљујући МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР, имате прилику да истражите град на потпуно нов начин. Уживајте у сваком тренутку вожње, осетите снагу електричног мопеда и откријте сензационалан свет узбуђења уз МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР!

Не пропустите ову сјајну прилику да данас постанете део будућности мобилности! Искористите субвенцију Европске уније да купите електромотор и кренете у авантуру са МС ЕНЕРГY еМопед ЦYБЕР!