ПРОИЗВОДЊА

НАПРАВИТЕ безбедне вожње

МС Енерги еБицикАл производња

Посвећени смо стварању функционалних и квалитетних производа који испуњавају највише европске стандарде и сертификате.

Почетком прошле 2022. 2008. године покренули смо прву хрватску производњу е-бицикала, у нашем логистичком центру у Ругвици код Загреба.
Хајде да направимо поуздане електричне бицикле који нашим купцима пружају модеран и одржив приступ мобилности, било да се возе градским улицама или сеоским путевима.

У нашој производњи у Ругвици код Загреба примењујемо најстроже мере контроле квалитета како бисмо осигурали да свака компонента испуњава захтеве наших производа.

Организовали смо производњу у складу са принципима Леан филозофије кроз четрнаест радних станица, свака са прецизно дизајнираним сетом операција и опремљена одговарајућим специјализованим алатима.

Важан део наше производње је и тест стаза, где сваки производ испробавамо пре паковања. Ако откријемо производ који не испуњава услове, одмах га враћамо на производну линију на поправку и поновно тестирање.

Тренутни производни капацитет МС Енерги је 100 е-бицикала дневно, у три категорије производа:
Град , трекинг и МТБ .

У блиској будућности планирамо да повећамо производњу на 50.000 е-бицикала годишње и проширимо је на производњу електричних скутера .

У МС Енерги схватамо да је квалитетна подршка кључна за наше клијенте, због чега смо обезбедили подршку једне од најбољих услуга у региону.

Наша МР услуга је квалификована за пружање услуга за више од 30 глобалних брендова потрошачке електронике, укључујући подршку за МС Енерги еБицикле , еРомобиле и еМотоцикле .