Електрични мотоцикли

Ц-ВИБЕ

Електрични мопед

Ц-ВИБЕ

до 48 км

Opseg

60В 20Ах

Baterije

МС Енерги Ц-вибе је занимљива прилика да будете видљиви у јавном превозу. Не само зато што је вожња МС Енерги Ц-Вибе прилично приступачна, већ је и забавна.

МС ЕНЕРГИ еМопед Ц-ВИБЕ је савршен за путовања на кратке и средње удаљености. Мотор од 2000 В даје му домет до 48 км са једним пуњењем, а максимална брзина од 45 км/х значи да ћете стићи на одредиште брзо и са стилом.
Удобност и дизајн свакако доприносе да овај електрични мотоцикл буде у центру пажње, а долази са предњом диск кочницом и задњом добош кочницом за додатну сигурност.

Имајте на уму да је цена вожње са МС Енерги Ц-Вибе нижа од јавног превоза!

Љубоморни погледи многих пешака, бициклиста, возача аутомобила док пролазите поред њих у гомили, показују да се коришћење електричног мопеда заиста исплати, а наше друштво разуме да постоје начини да се ваздух учини чистијим.

| Б в Озат лиценца | Могућа је регистрација за превоз возача и путника

до 48 км

Opseg

45 км / х

Brzina

60В 20Ах

Baterije

2000В

Motor

55 кг

Teћinu

Baterije

Капацитет сваке батерије је 20 Ах

Приказ

Поред свих потребних података о статусу батерије, домету, брзини вожње и укупној километражи, имате и увид у спољашњу температуру као и интегрисани сат како бисте били сигурни да никада нећете закаснити на одредиште.

Specifikacije

МС ЕНЕРГИ назив МС ЕНЕРГИ еМотоцикл Ц-ВИБЕ
Мотор / Мотор 2000 В
Екран / Дисплеј ЛЦД
Батерија 20Ах 60В
пуњач 6 сати пуњења
Домет / Ранге до 48 км
Кочнице Хидраулични/бубањ
Гуме 3.00 – 10
Тежина возила без батерије 55 кг
Vreme punjenja 6х 0-100%
Максимална брзина до 45 км/х
Угао успона до 30%
Dimenzije 1700 к 680 к 1130
Објави:
Ц-ВИБЕ

Pribor

Ko kaže da se bezbednost i trend ne mešaju koji nije video MS Energy dodatnu opremu koja će pretvoriti vašu gradsku vožnju u potpuno novo iskustvo hvatanja očiju