MS ENERGY eRomobil n3

MS ENERGY eRomobil n3

Zahvaljujući velikim 10″ kotačima sa zračnim gumama i zadnjem mekanom opružnom amortizeru n3 čini gradsku vožnju ugodnom i sigurnom.
22-28 km*

domet

13,9 kg

težina

25 km/h

brzina

350 W

motor

36 V, 7.5 Ah

baterija

100 Kg

maks. nosivost

Zahvaljujući velikim 10″ kotačima sa zračnim gumama i zadnjem mekanom opružnom amortizeru n3 čini gradsku vožnju ugodnom i sigurnom. Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.
Veliki kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja. Uz to posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Model je dostupan u tri atraktivne boje: crna, bijela i crvena.
Magazin BUG je u travanjskom broju 2020. napravio lijepu recenziju ovog romobila. Pročitajte što kažu na linku Neutron n3 recenzija.

Specifikacije

Veličina kotača10″
Maksimalna brzina25 km/h
Vrsta okviraAluminijski
Bojacrna, crvena, bijela
Motor350W
Max Power (peak)700W
Baterija36V, 7.5 Ah
Vrijeme punjenja4-5h
Domet22-28 km
Vrsta kočniceStražnja disk kočnica +  prednja kočnica s regeneracijskim punjenjem
Maksimalno opterećenje100 kg
SuspenzijaStražnja
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina13,9 kg
DisplayDa, LCD
SvjetloDa, prednje i stražnje LED+ iluminacija (kontrola pomoću aplikacije)
Dimenzije (D,V,Š)1200 x 1200 x 550 mm
Max. uspon<20°

Bočna LED iluminacijska traka

Stražnja suspenzija

54cm širok upravljač, Prednja električna kočnica koja vraća energiju prilikom kočenja

Besplatna
aplikacija

za NEUTRON n3

Romobil MS Energy neutron n3 koristi aplikaciju MS Energy koja se putem Bluetootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija nudi mnogobrojne funkcije kao što su: uključivanje ili isključivanje svijetla, pregled trenutne brzine romobila i zaključavanje romobila. Također, aplikacija nudi uvid u status baterije, praćenje ukupno prijeđenih kilometara ili prijeđenih kilometara za trenutnu vožnju. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

Download app.

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda