PROIZVODNJA

MAKE safe rides

MS Energy Hrvatska proizvodnja električnih BicikAla

Posvećeni smo stvaranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju najviše europske standarde i certifikate.

Početkom prošle 2022. godine pokrenuli smo prvu hrvatsku proizvodnju e-bicikala, u našem logističkom centru u Rugvici pored Zagreba.
Izrađujmo pouzdane električne bicikle koji našim kupcima pružaj moderan i održivi pristup mobilnosti, bilo da se voze gradskim ulicama ili ruralnim putevima. 

U našoj proizvodnji u Rugvici pored Zagreba, primjenjujemo najstrože mjere kontrole kvalitete kako bi osigurali da svaka komponenta odgovara zahtjevima naših proizvoda. 

Proizvodnju smo organizirali sukladno principima Lean filozofije kroz četrnaest radnih stanica, svaka s precizno osmišljenim skupom operacija i opremljena odgovarajućim specijaliziranim alatima.

Važan dio naše proizvodnje je testna staza, na kojoj isprobavamo baš svaki proizvod prije pakiranja. Ako otkrijemo proizvod koji ne zadovoljava uvjete, odmah ga vraćamo na proizvodnu liniju radi popravka i novog testiranja.

Trenutni kapacitet MS Energy proizvodnje iznosi 100 e-Bicikala dnevno, u tri kategorije proizvoda:
City, Trekking i MTB.

U bliskoj budućnosti planiramo povećati proizvodnju na 50.000 e-Bicikala godišnje te ju proširiti na proizvodnju električnih romobila.

U MS Energy-u razumijemo da je kvalitetna podrška ključna za naše kupce te smo zato osigurali podršku jednog od najboljih servisa u regiji.

Naš MR servis kvalificiran je pružati servisne usluge za više od 30 globalnih brandova potrošačke elektronike, uključujući podršku za MS Energy eBicikle, eRomobile i eMotocikle.