O brendu

Reach 4more

Brand MS Energy hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koji se odlikuju visokom kvalitetom i pouzdanošću. Asortiman MS Energy branda dijeli se na 3 kategorije: električne romobile, električne bicikle i električne motocikle. Uz električna vozila nudimo i širok asortiman dodatne opreme za sigurnu i odgovornu vožnju. Posvećen kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, usmjerenih na zadovoljenje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy nudi svojim korisnicima izvrsnu kvalitetu, vrhunski dizajn, uštedu vremena i novca uz bezbrižan osjećaj potpune slobode kretanja.

Ekološki osviješten i trendi

Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osvještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. No, briga o ekologiji može biti itekako trendi kada vozimo novi MS Energy e-romobil za što se pobrinuo tim naših stručnjaka u razvoju proizvoda koji su kreirali e-romobile koji je u isto vrijeme i ekološki osvješten i trendi!

Pouzdanost i kvaliteta

Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

Provjeri naš asortiman

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda

Adresa

M SAN Grupa d.o.o.

Dugoselska ulica 5,
10372 Rugvica (Općina Rugvica), Hrvatska

+385 1 6611 610
msenergy@msan.hr

servisni upiti: msenergy@mrservis.hr

Opći podaci

Naziv: M SAN Grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju računala, trgovinu i uvoz-izvoz 
OIB: 34695138237
Sjedište: Dugoselska ulica 5, 10372 Rugvica (Općina Rugvica), Hrvatska
Žiro račun: Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Upisano u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu Tt-97/2865-2  MBS: 080157581
Temeljni kapital: 109.197.700 kn uplaćen u cijelosti
Predsjednica  Uprave: gđa. Irena Langer-Breznik
Članovi uprave: g. Žarko Kruljac potpredsjednik Uprave, g. Slaven Stipančić, g. Goran Kotlarević, g. Alen Panić i g. Vladimir Brkljača
Predsjednik Nadzornog odbora: g. Željko Menalo