Зошто е-мобилност?

Сигурност и квалитет

Свесни сме дека урбаниот живот е неисцрпен извор на загриженост. Но, барем лесно може да ги решите сообраќајните. Можете да се движите низ градот без да се грижите дали ќе навлезете во сообраќаен метеж. Не грижете се за емисијата на СО2. Не грижете се за наоѓање паркинг место. Не грижете се за постојано одложување на состаноците. Кај нас, барем во сообраќајот, можете да најдете чувство на безгрижност.

И што вели Јура за MS ENERGY?

Кликнете и видете!

Play Video

Станете дел од семејството на MS Energy

Е-мобилноста и секојдневната употреба на eRomobiles, ebike или eMotors градат нови животни потреби и навики. Придружете се на овој брзорастечки тренд и проширете ја вашата понуда со атрактивни производи од семејството на MS Energy.

Проверете го нашиот опсег

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство