Електрични мотоцикли

C-VIBE

Електричен мопед

C-VIBE

до 48 км

опсег

60V 20Ah

батерија

MS Energy C-vibe е интересна можност да бидете видливи во јавниот превоз. Не само затоа што возењето на MS Energy C-Vibe е доста прифатливо, туку и забавно. C-vibe е електричен скутер со класичен дизајн, но одлични перформанси, во кој ќе се заљубите по првото возење. 

MS ENERGY eMoped C-VIBE е совршен за патувања на кратки и средни растојанија. Моторот од 2000 W му дава опсег до 48 km со едно полнење, а максималната брзина од 45 km/h значи дека ќе стигнете до вашата дестинација брзо и со стил. 
Удобноста и дизајнот секако придонесуваат овој електричен мотоцикл да биде во центарот на вниманието, а доаѓа со предна диск сопирачка и задна барабанска сопирачка за дополнителна безбедност.

И запомнете дека трошоците за возење со MS Energy C-Vibe се пониски од јавниот превоз! 

Љубоморниот поглед на многу пешаци, велосипедисти, возачи на автомобили додека возите покрај нив во толпата, покажува дека користењето електричен мопед навистина вреди, а нашето општество разбира дека постојат начини да се направи воздухот почист.

| Б против Озат лиценца | Можно е пријавување за превоз на возачи и патници

до 48 км

опсег

45 km/h

брзина

60V 20Ah

батерија

2000 W

мотор

55 кг

Тежина

Батерија

Капацитетот на секоја батерија е 20 Ah

Приказ

Покрај сите потребни податоци за статусот на батеријата, досегот, брзината на возење и вкупната километража, имате и увид во надворешната температура како и интегриран часовник за да бидете сигурни дека никогаш нема да задоцните до вашата дестинација.

Спецификации

Време на

MS ENERGY име MS ENERGY eMotorcycle C-VIBE
Мотор / Мотор 2000 W
LCD екран / дисплеј
Батерија 20Ah 60V
Полнач / Полнач 6 часа полнење
Досег до 48 km* (наведениот опсег е тестиран со брзина од 45 km/h од возач од 75 kg при идеални временски услови и теренски услови, во случај на отстапување од условите за тестирање опсегот може да отстапи од декларираниот)
Хидраулични/барабан сопирачки
Гуми 3.00 – 10
Тежина на возилото без батерија 55 kg
полнење 6 часа 0-100%
Максимална брзина до 45 km/h
Агол на искачување до 30%
Димензии 1700 x 680 x 1130
Сподели:
C-VIBE

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство