Опрема

Паметна кацига MSH-20S

>

Материјал: EPS + компјутер
Големини: М (54-58 cm, 370g)
L (57-61 cm, 380g)
Батерија: 3,7 V / 455 mAh
Времетраење: 20 часа активна употреба
USB полнење: 3 ч
Паметно жиро: Светло за автоматско запирање
Светла: 2 режими

Шлем MSH-10

>

Материјал: EPS + компјутер
Големини: М (54-58 cm, 370g)
L (57-61 cm, 380g)
Батерија: 3,7 V / 455 mAh
Времетраење: 20 часа активна употреба
USB полнење: 3 ч
Паметно жиро: Светло за автоматско запирање
Светла: 2 режими

Кацига MSH-05

Материјал: EPS + компјутер
Големини: М (55-57 cm, 360g)
L (58-61 cm, 370g)
Боја: Црна

Паметна кацига MSH-200

Оклоп: компјутер
Внатрешност: EPS
Стандард за тестирање CE-EN1078
Големина M (55-58cm), L (59-61cm)
LED светло: Задно црвено LED светло, USB може да се полни
Предности: отстранлив штитник за сонце, систем за вентилација, држач за лента за глава, отстранлива антиалергиска обвивка

Кацига MSH-300

Оклоп: компјутер
Внатрешност: EPS
Стандард за тестирање: CE-EN1078
Големина: M (55-58cm), L (59-61cm)
LED светло: Задно црвено LED светло, USB може да се полни
Предности: отстранлив штитник за сонце, систем за вентилација, држач за лента за глава, отстранлива антиалергиска обвивка

Кацига MSH-500Оклоп: компјутер
Внатрешност: EPS
Стандард за тестирање: CE-EN1078
Големина: L (58-61 cm), XL (62-63 cm)
LED светло: Задно црвено LED светло, USB може да се полни
Предности: отстранливи очила за сонце, систем за вентилација, држач за лента за глава

Брава за велосипеди Преклопна брава FL-10

Материјал: Цилиндар од легура на цинк, месинг клуч, јаглероден челик,
Должина: 120 см
Дебелина: 14 мм

Брава за велосипеди U-Lock Pro ULP-10

Материјал: Цилиндар од цинкови легури, дувачки клуч, јаглерод
челик
Должина: 120 см
Дебелина: 14 мм

Брава за велосипеди Спирална брава SL-10

Материјал: Цинк легура, еколошки инженеринг ABS пластика
Должина: 100 см
Дебелина: 8 мм

Шише 710ml + држач за шише MSBH–10 - комплет

Име: Спортско пластично шише со држач за велосипед
Волумен: 710 ml
USB полнење: 3 ч
Светла: 2 режими

Шише 710ml MSB-10

Име: Шише 710ml MSB-10
Материјал: LFGB, без BPA (710 ml)

Чанта

Внатрешен материјал: Спандекс
Димензии: 290 x 140 x 120 mm
Надворешен материјал: водоотпорен
Компатибилност: Универзален (е-скутер или е-велосипед)

Паметен катанец MSI-20s

LockPin дијаметар 5,5 мм
Батерија: 3,7 V / 400 mAh
Траење на батеријата: времетраење 2-3 месеци
Температура: -10 ° C до +60 ° C
Димензии: 74 x 36 x 57 mm
Аларм: 110 dB
Бесплатна апликација: MS Energy Lock, достапно за iOS и Android, известувања