MS ENERGY eRomobil e21

MS ENERGY eRomobil e21

Единствениот урбан eRomobile со домет до 90 km и заменлива батерија

Новата е серија е идеална за сите оние кои ќе користат скутер секој ден. Моќната батерија, моќниот мотор со три брзини и поголемата силиконска шарка, обезбедуваат идеално возење со поголеми брзини и опсег до 90 километри. Големите воздушни тркала од 10 инчи и предните и задните диск сопирачки го прават возењето удобно без потреба од често запирање на нерамнините и пречките вообичаени на градските патишта, а цврстиот и преклоплив механизам обезбедува мобилност и лесно користење.
Кога ќе завршите со возењето, преклопете го и земете го со себе

75-90 км

опсег

25 км на час

брзина

36V / 20,8Ah

батерија

500 W

мотор

100 кг

макс. капацитет

500W

Мотор без четкички со три брзини на возење Максимална моќност до 1.000 W

10"

гуми без цевки
Предните и задните механички диск сопирачки со самовентилирачки дискови ви даваат целосна контрола и безбедно запирање

Досег до 180 km со резервна батерија

Единствениот eRomobil на пазарот со заменлива батерија и опсег од соништата.

Цврста алуминиумска рамка и широк силиконски шари

Безбеден, практичен и преклоплив eRomobil за секој ден

Исчистете го LCD екранот

Преглед на информации за моменталната брзина, статусот на батеријата, режимот на возење
Автоматска контрола на патувањето која автоматски ќе ја препознае брзината на возење и ќе ја одржува онолку долго колку што сакате

Достапен во 3 бои

Спецификации

Гуми без цевки со

Мотор од 500 W,

Време на

опции за

големина на тркала 10”
Ограничување на брзината до 25 km/h
Тип на рамка алуминиум
Боја сива / црна, бела, портокалова
мотор без четки
Макс моќност (врв) 1000W
Батерија 36V / 20,8Ah (заменлива)
полнење 11ч
Опсег 75-90 km* ( Наведениот опсег беше тестиран со брзина од 20 km/h од возач од 75 kg при идеални временски услови и теренски услови, во случај на отстапувања од условите за тестирање опсегот може да отстапи од декларираниот).
Тип на сопирачка предни и задни механички диск сопирачки
Максимално оптоварување 100 кг
Нема суспензија
Дополнителни преклопување
Тежина 24 кг
Екран Да, ЛЦД
Светло Да, предна и задна LED + рефлектирачка лента
Димензии (Д, В, Ш) 1110 x 530 x 1230 mm
Макс. креваат 25 °
Сподели:
MS ENERGY eRomobil e21

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство