MS ENERGY eRomobil e21

MS ENERGY eRomobil e21

E vetmja eRomobile urbane me një rreze deri në 90 km dhe një bateri të lëvizshme

Seria e re e është ideale për të gjithë ata që do të përdorin skuterin çdo ditë. Bateria e fuqishme, një motor i fuqishëm me tre shpejtësi në ngarje dhe një shkelm më të madh silikoni, siguron një udhëtim ideal me një shpejtësi dhe gamë më të lartë deri në 90 km. Rrotat e mëdha 10″ të ajrit, dhe frenat e disqeve të përparme dhe të pasme, e bëjnë vozitjen të rehatshme pa pasur nevojë për ndalesa të shpeshta në gunga dhe pengesa të zakonshme në rrugët e qytetit, dhe mekanizmi i ngurtë dhe i palosshëm siguron lëvizshmëri dhe përdorim të lehtë.
Kur të mbarosh së ngarë makinën, palose poshtë dhe merre me vete.

75-90 km

Varg

25 km/h

Shpejtësia

36V/20,8Ah

Bateria

500 vat

Motorri

100 Kg

Maks. Kapaciteti

500w

motor pa brushless me tre shpejtësi të ngasjes Fuqia kulmore bën 1.000W

10"

Goma pa tuba
Frenat mekanike të disqeve përpara dhe të pasme me vetëm disqe ventiluese sigurojnë që ju të keni kontroll të plotë dhe një ndalesë të sigurt

Gama deri në 180 km me bateri rezervë

E vetmja eRomobile në treg me një bateri të lëvizshme dhe gamë ëndrrash.

Kornizë alumini e fortë dhe një shkelim i gjerë silikoni

ERomobile e sigurt, e volitshme dhe e palosshme për çdo ditë

Qartësoi shfaqjen LCD

Duke parë informacion rreth shpejtësisë aktuale, gjendjes së baterisë, mënyrës së ngarjes së makinës
Kontrolli automatik i lundrimit që do të njohë vetë shpejtësinë e ngarjes dhe do ta mbajë për aq kohë sa ta duash

I disponueshëm në 3 ngjyra

Specifikimet

Lloji

Koha

Frena të

Ngarkesa

Rrota me madhësi 10′ goma pa tuba
Shpejtësia e kufizuar deri në 25 km/h
i Kornizës së Aluminit
Ngjyrë gri /e zezë, e bardhë, portokalli
Motor 500W, motor pa furçë
Max Power (peak) 1000W
Bateria 36V/20.8Ah (e zëvendësueshme)
e ngarkimit 11 a.m.
Varg 75-90 km* (Gama e specifikuar testohet me një shpejtësi prej 20 Km/h me një shofer prej 75 Kg në kushte ideale të motit dhe jashtë rrugës, në rast devijimi nga kushtet e provës dhe gama mund të devijojë nga e deklaruara).
tipit frena përpara dhe të pasme me disqe mekanike
maksimale 100 kg
Pezullim jo
Opsione shtesë të palosjes
Pesha 24 kg
Shfaq po, LCD
Dritë Po, LED e përparme dhe e pasme + shirit reflektues
Dimensionet (D,V,S) 1110 x 530 x 1230 mm
Maks. ngjitës 25°
Ndarë:
MS ENERGY eRomobil e21

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë