MS ENERGY eRomobil n3

MS ENERGY eRomobil n3

Благодарение на големите 10 10 тркала со воздушни гуми и задниот мек пружен амортизер n3 го прави градското возење удобно и безбедно.
22-28 км *

опсег

13,9 кг

Тежина

25 км на час

брзина

350 В.

мотор

36 V, 7,5 Ах

батерија

100 кг

макс. капацитет

Благодарение на големите 10 10 тркала со воздушни гуми и задниот мек пружен амортизер n3 го прави градското возење удобно и безбедно. Лесниот алуминиумски механизам за преклопување го прави целиот скутер лесен за преклопување и носење. ЛЦД-екранот ги нуди сите потребни информации поврзани со статусот на батеријата, брзината и другите податоци за возењето, а можете да добиете дополнителни информации и поставки со активирање на апликацијата на вашиот паметен телефон. Апликацијата е достапна за iOS и Android телефони.
Големи тркала, заден амортизер и ефикасна диск сопирачка го прават возењето удобно без потреба од чести запирања. Покрај тоа, тој има електрична предна сопирачка што ја враќа енергијата на батеријата при сопирање, што ја полни. Моделот е достапен во три атрактивни бои: црна, бела и црвена.
Списанието BUG е во издание во април 2020 година. направи убав преглед на овој скутер. Прочитајте за што велат тие линк Преглед на неутрон n3 .

Спецификации

Време на

часа

Големина на тркалото 10 “
Максимална брзина 25 км на час
Тип на рамка Алуминиум
Боја црна, црвена, бела
Мотор 350W
Максимална моќност (врв) 700W
Батерија 36V, 7,5 Ah
полнење 4-5
Опсег 22-28 км
Тип на сопирачка Задна диск сопирачка + предна сопирачка со регенеративно полнење
Максимално оптоварување 100 кг
Суспензија Задна
Дополнителни опции Можност за преклопување
Тежина 13,9 кг
Екран Да, ЛЦД
Светло Да, предни и задни LED + осветлување (контрола на апликацијата)
Димензии (Д, В, Ш) 1200 x 1200 x 550 mm
Макс. креваат <20 °

Странична ЛЕД-лента за осветлување

Задна суспензија

Широк волан 54cm, Предна електрична сопирачка што ја враќа енергијата при сопирање

Бесплатно
апликација

за НЕУТРОН n3

бесплатна апликација НОВ-е-серија

Romobil MS Energy неутрон n3 користи Апликација за MS енергија што се поврзува со вашиот мобилен уред преку Bluetooth. Апликацијата нуди многу функции како што се: вклучување или исклучување на светлото, прегледување на моменталната брзина на скутерот и заклучување на скутерот. Исто така, апликацијата нуди увид во статусот на батеријата, следење на вкупната километража или километражата за тековното возење. Преземете ја апликацијата MS Energy на iOS Store или Google Play Store.

Преземете ја апликацијата.

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство