MS ENERGY eRomobil n3

MS ENERGY eRomobil n3

Zahvaljujući velikim 10″ kotačima sa zračnim gumama i zadnjem mekanom opružnom amortizeru n3 čini gradsku vožnju ugodnom i sigurnom.
22-28 km*

domet

13,9 kg

težina

25 km/h

brzina

350 W

motor

36 V, 7.5 Ah

baterija

100 Kg

maks. nosivost

Zahvaljujući velikim 10″ kotačima sa zračnim gumama i zadnjem mekanom opružnom amortizeru n3 čini gradsku vožnju ugodnom i sigurnom. Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.
Veliki kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja. Uz to posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Model je dostupan u tri atraktivne boje: crna, bijela i crvena.
Magazin BUG je u travanjskom broju 2020. napravio lijepu recenziju ovog romobila. Pročitajte što kažu na linku Neutron n3 recenzija.

Specifikacije

Veličina kotača10″
Maksimalna brzina25 km/h
Vrsta okviraAluminijski
Bojacrna, crvena, bijela
Motor350W
Max Power (peak)700W
Baterija36V, 7.5 Ah
Vrijeme punjenja4-5h
Domet22-28 km
Vrsta kočniceStražnja disk kočnica +  prednja kočnica s regeneracijskim punjenjem
Maksimalno opterećenje100 kg
SuspenzijaStražnja
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina13,9 kg
DisplayDa, LCD
SvjetloDa, prednje i stražnje LED+ iluminacija (kontrola pomoću aplikacije)
Dimenzije (D,V,Š)1200 x 1200 x 550 mm
Max. uspon<20°

Bočna LED iluminacijska traka

Stražnja suspenzija

54cm širok upravljač, Prednja električna kočnica koja vraća energiju prilikom kočenja

Besplatna
aplikacija

za NEUTRON n3

besplatna-aplikacijaNOVO-e-series

Romobil MS Energy neutron n3 koristi aplikaciju MS Energy koja se putem Bluetootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija nudi mnogobrojne funkcije kao što su: uključivanje ili isključivanje svijetla, pregled trenutne brzine romobila i zaključavanje romobila. Također, aplikacija nudi uvid u status baterije, praćenje ukupno prijeđenih kilometara ili prijeđenih kilometara za trenutnu vožnju. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

Download app.

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda