Gradski bicikl

MS ENERGY eBike i10

Gradski bicikl

MS ENERGY eBike i10

25 km/h

max. brzina

36 V, 7,8 Ah

baterija

Sklopivi električni bicikl novi je član MS Energy obitelji čiji veliki 20″ kotači čine vožnju ugodnom bez zaustavljanja na neravninama i preprekama uobičajenim na gradskim cestama. e-bike i10 pruža uštedu vremena i novaca u gradu i idealan je suputnik na putovanjima kojeg jednostavno preklopite i stavite u prtljažnik.
Njegova baterija može proći do 50km, ima tri električne brzine, ovisno koliko ubrzanje želite. Osim električnog motora e-bike i10 ima i 6 Shimano brzina, tako da ne morate paliti motor ako samo želite pedalirati. No ako želite pomoć elektromotora u vožnji samo lagano okrećite pedale!

Displej

Vodootporni HD zaslon donosi vam puni raspon iskustva. Vodootporni zaslon ne boji se vjetra i kiše. Točno prikazuje preostalu snagu, prijeđenu kilometražu, brzinu u stvarnom vremenu i informacije o pogrešci, tako da možete lako shvatiti svaki korak vožnje.

Specifikacije

Veličina kotača20″
Maksimalna brzina25 km/h
Vrsta okviraMagnezijum legura
BojaCrna
Motor250W 
Baterija36V,  7,8 Ah
Vrijeme punjenja4-5 h
Domet45-50 km
Vrsta kočniceprednja i stražnja disk kočnica
Maksimalno opterećenje120 kg
Suspenzija
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina 
DisplayDa, LCD
SvjetloDa, prednje i stražnje LED svjetlo
Dimenzije (D,V,Š)1520 x 1080 x 650 mm
Dimenzije sklopljenog (D,V,Š)800 x 670 x 430 mm
Podijeli:
MS ENERGY eBike i10

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda