Električni motocikli

C-VIBE

Električni moped

C-VIBE

do 48 km

domet*

60V 20Ah

baterija

MS Energy C-vibe zanimljiva je prilika da budete vidljivi u javnom prijevozu. Ne samo zato što je vožnja MS Energy C-Vibeom poprilično povoljna, već i zabavna. C-vibe je električni skuter klasičnog dizajna, ali vrhunskih performansi, u koje ćete se zaljubiti nakon prve vožnje. 

MS ENERGY eMoped C-VIBE savršen je za putovanja na kratke i srednje udaljenosti. Motor od 2000 W daje mu domet do 48 km s jednim punjenjem, a maksimalna brzina od 45 km/h znači da ćete na cilj stići brzo i sa stilom. 
Udobnost i dizajn svakako doprinose da ovaj električni motocikl bude u središtu pozornosti, a dolazi s prednjom disk kočnicom i stražnjom bubanj kočnicom za dodatnu sigurnost.

Imajte na umu da su troškovi vožnje sa MS Energy C-Vibeom niži od javnog prijevoza! 

Ljubomorni pogledi mnogih pješaka, biciklista, vozača automobila dok se vozite kraj njih u gužvi, pokazuju da se korištenje električnog mopeda itekako isplati, a naše društvo razumije da postoje načini kako zrak učiniti čišćim.

  |  B vozačka dozvola  |  Moguće registrirati za prijevoz vozača i suvozača

do 48 km

domet

45 km/h

brzina

60V 20Ah

baterija

2000W

motor

55 kg

težina

Baterija

Kapacitet pojedine baterije je 20 Ah

Display

Uz sve potrebne podatke o stanju baterije, dometu brzini vožnje i ukupno prijeđenoj kilometraži, dodatno imate uvid u vanjsku temperaturu kao i integrirani sat kako bi bili sigurni da nikada nećete zakasniti na vaše odredište.

Specifikacije

MS ENERGY nameMS ENERGY eMotorcycle C-VIBE
Motor / Motor2000 W
Zaslon / DisplayLCD
Baterija / Battery20Ah 60V
Punjač / Charger6 sati punjenje
Domet / Rangedo 48km* (domet koji se navodi je testiran na brzini od 45 km/h s vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim i terenskim uvjetima, u slučaju odstupanja od testnih uvjeta i domet može odstupati od deklariranog)
KočniceHydraulic/bubanj
Vanjske gume / Tyres3.00 – 10
Težina vozila bez baterije55kg
Vrijeme punjenja6h 0-100%
Najveća brzinado 45 km/h
Kut usponado 30%
Dimenzije1700 x 680 x 1130
Podijeli:
C-VIBE

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda