MS ENERGY eRomobil e10

MS ENERGY eRomobil e10

Nova E serija MS Energy električnih romobila idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil.

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više do 40 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Veliki 10″ zračni kotači, prednji i zadnji amortizer te prednja i zadnja disk kočnica , čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu stražnju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni.

Nova E serija MS Energy električnih romobila idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil. Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće silikonsko gazište, pružit će vam idealnu vožnju uz veću brzinu i veći domet.

30-40 km

domet*

25 km/h

brzina

48 V / 12.5 Ah

baterija

450 W

motor

120 Kg

maks. nosivost

20 kg

težina

Prednosti

Prednosti
Snažna baterija, jaki motor s tri brzine vožnje i veće silikonsko gazište

LCD

Moćni LCD ekran
+ tipka za tempomat

Doseg s jednim punjenjem do 40 km.

Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više do 40 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu!

Široko silikonsko gazište

, a čvrst i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu.

450W

motor

Jasan LCD zaslon

Pregledne informacije o trenutnoj brzini, stanju baterije, modu vožnje
Automatski tempomat koji će sam prepoznati brzinu vožnje i zadržati ju dok god to želite

Specifikacije

Veličina kotača10″
Brzinaograničenje do 25 km/h
Vrsta okviraČelik
Bojacrna, bijela
Motor450W
Max Power (peak)800W
Baterija48V/12.5Ah
Vrijeme punjenja6-7h
Domet40 km* (domet koji se navodi je testiran na brzini od 20 km/h s vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim i terenskim uvjetima, u slučaju odstupanja od testnih uvjeta i domet može odstupati od deklariranog)
Vrsta kočniceStražnja disk kočnica & EBS
Maksimalno opterećenje120 kg
Suspenzijaprednja i stražnja
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina20 kg
DisplayDa, LCD
SvjetloDa, prednje i stražnje LED + reflektirajuća traka
Dimenzije (D,V,Š)1150 x 1120 x 500 mm
Max. uspon20°

Besplatna
aplikacija

za MS Energy e20

besplatna-aplikacijaNOVO-e-series

Romobili MS Energy e10 i e20 koriste aplikaciju MS Energy e koju možete preuzeti na iOS Store-u ili Google Play Store-u te ju putem Bluetootha povezati sa svojim mobilnim uređajem. Pomoću MS Energy e aplikacije lako ćete pratiti trenutnu brzinu, imati uvid u ukupne prijeđene kilometre, a nakon vožnje aplikacija Vam omogućuje da svoj romobil i zaključate. Uz to MS Energy e aplikacija nudi i ostale korisne funkcije kao što su uključivanje ili isključivanje svjetla, promjenu moda brzine,  a pruža i jednostavan uvid u status baterije kao i temperaturu strujnog kontrolera.

Download app.
Podijeli:
MS ENERGY eRomobil e10

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda