MS ENERGY eRomobil m10

MS ENERGY eRomobil m10

Električni romobil je praktično svakodnevno prijevozno sredstvo! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu.

MS Energy m10 električni romobil odlično je prijevozno sredstvo za gradsku gužvu!

Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje do 28 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! 
Sklopiv i čvrst mehanizam omogućit će vam sigurnu vožnju i vrlo jednostavnu upotrebu, a kada završite s vožnjom, romobil preklopite i ponesite sa sobom ili ga spremite u prtljažnik auta!
Zadnji amortizer te prednja e-kočnica i zadnja mehanička kočnica čine vožnju sigurnom i ugodnom, a zračni kotači veličine 8,5″ osiguravaju vožnju bez potrebe za zaustavljanjem na neravninama i preprekama uobičajenima na gradskim cestama.
m10 eRomobil opremljen je i sustavom za regenerativno punjenje. Aktivira se prilikom kočenja prednjom kočnicom i tada vraća energiju u bateriju čime produljuje domet.

M serija MS Energy električnih romobila idealna je za sve one koji će svakodnevno koristiti romobil.

28 km

domet*

25 km/h

brzina

36 V / 7.5 Ah

baterija

350 W

motor

120 kg

maks. nosivost

12.6 kg

težina

Prednosti

Prednja e-kočnica i zadnja disk kočnica te zračni kotači od 8,5″ pružaju sigurnu i ugodnu vožnju.

LCD

Nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji.

Kers regenerativno punjenje

Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Doseg s jednim punjenjem do 28 km.

Sklopivi aluminijski okvir

Pruža sigurnost i praktičnu upotrebu.

350W

motor

Specifikacije

Veličina kotača8,5″ kotači na napuhavanje
Vrsta okviraAluminijski
BojaCrno-sivi, crno-zeleni
Motor350W, prednji motor bez četkica
BrzinaOgraničenje do 25 km/h
BaterijaLithium 36V, 7,5 Ah
Vrijeme punjenja5-6 h
DometDo 28 km* (Domet koji se navodi je testiran na brzini od 20 km/h s vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim i terenskim uvjetima, u slučaju odstupanja od testnih uvjeta i domet može odstupati od deklariranog)
KočnicePrednja e-kočnica, te stražnja mehanička disk kočnica
Maksimalno opterećenje120 kg
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina12,6 kg
DisplayLCD
SvjetloPrednje i stražnje LED svjetlo kao i kočiono LED svjetlo
Dimenzije1130 x 550 x 1150 mm / sklopljeno 490 mm
Max. uspon<15°
AplikacijaBT povezivanje s aplikacijom “MS Energy m”

Besplatna
aplikacija

za MS Energy m10

besplatna-aplikacijaNOVO-m10

Romobil MS Energy m10 koristi aplikaciju MS Energy m koja se putem Buletootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija omogućava uključivanje i isključivanje svjetla, uvid u trenutnu brzinu romobila, promjenu moda brzine kao i zaključavanje romobila. Želite li pratiti ukupno prijeđene kilometre ili samo kilometre koje ste prešli u određenoj vožnji po gradu aplikacija možete i to. Uz navedene funkcije aplikacija prati i trenutnu potrošnju, status baterije kao i temperaturu strujnog kontrolera, trenutnu potrošnju i prikaz greške u sustavu romobila, ukoliko romobil ima neke probleme. Putem aplikacije može se nadograditi i software e-romobila. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

Download app.
Podijeli:
MS ENERGY eRomobil m10

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda