MS ENERGY eRomobil m10

MS ENERGY eRomobil m10

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu.
22-28 km*

domet

12,6 kg

težina

25 km/h

brzina

350 W

motor

36 V, 7.5 Ah

baterija

120 Kg

maks. nosivost

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu. Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje više od 20-ak km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu! Zračni kotači, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni.
Lagani aluminijski preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje. LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

Kers regenerativno punjenje

Sklopivi aluminijski okvir

Prednja električna kočnica, Stražnja suspenzija

Specifikacije

Veličina kotača8,5″
Vrsta okviraAluminijski
Bojacrno-sivi, crno-zeleni
Motor350W
Maksimalna brzina25 km/h
Baterija36V, 7,5 Ah
Vrijeme punjenja5-6 h
Domet22-28 km
Vrsta kočniceStražnja disk kočnica, front E-brake
Maksimalno opterećenje120 kg
Dodatne opcijeMogućnost sklapanja
Težina12,6 kg
DisplayLCD
Svjetloprednje i stražnje Led , breaklights
Dimenzije (D,V,Š)1130 x 550 x 1150 mm
Max. uspon15°

Besplatna
aplikacija

za MS Energy m10

besplatna-aplikacijaNOVO-m10

Romobil MS Energy m10 koristi aplikaciju MS Energy m koja se putem Buletootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija omogućava uključivanje i isključivanje svjetla, uvid u trenutnu brzinu romobila, promjenu moda brzine kao i zaključavanje romobila. Želite li pratiti ukupno prijeđene kilometre ili samo kilometre koje ste prešli u određenoj vožnji po gradu aplikacija možete i to. Uz navedene funkcije aplikacija prati i trenutnu potrošnju, status baterije kao i temperaturu strujnog kontrolera, trenutnu potrošnju i prikaz greške u sustavu romobila, ukoliko romobil ima neke probleme. Putem aplikacije može se nadograditi i software e-romobila. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

Download app.

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda