MS ENERGY eRomobil n1

MS ENERGY eRomobil n1

Mekanizmi i palosjes së aluminit të lehtë dhe dorezën e palosjes e bëjnë të gjithë skuterin të lehtë për t'u palosur dhe për t'u mbajtur.
18-22 km*

Varg

12,5 kg

Pesha

25 km/h

Shpejtësia

250 vat

Motorri

24 V, 7,5 Ah

Bateria

120 Kg

Maks. Kapaciteti

Tranzicioni nga rruga në rrugë dhe prapa nuk është më një problem. Rrotat dimensionet 8″ dhe absorbues i goditjes së përparme do ta bëjnë në mënyrë të përkryer këtë detyrë! Një rehati shtesë dhe siguria e udhëtimit tuaj është kontribuar nga një goma e ajrit të përparme dhe një timon 55 cm lartësi të gjerë të rregullueshme. Mekanizmi i palosjes së aluminit të lehtë dhe dorezën e palosjes e bëjnë të gjithë skuterin të lehtë për t’u palosur dhe për t’u mbajtur. Frena e pasme do të kujdeset për frenim të sigurtë.

Specifikimet

Madhësia e rrotave 8″
Shpejtësia maksimale 25 km/h
Lloji i kornizës Alumini
Ngjyra E zezë
Motorri 250W
Max Power (kulmi)  
Bateria 24V, 8Ah
Koha e mbushjes  4-5h
Varg 18km – 22km
Lloji i frenit Frena daulle e pasme
Maksimumi i ngarkesës 120 kg
Pezullim Po, përpara
Opsione të tjera Mundësi për të përfunduar
Pesha 12.5kg
Shfaq (shfaq) Po, LCD
Dritë Po, lejla të përparme dhe të pasme
Dimensionet (D,V,S) 980 x 540 x 1140 mm
Maks. Ngjitu 15°

Frena daulle e pasme

Kornizë alumini e palosshme

Timoni i rregullueshëm i lartësisë dhe dorezën e palosjes

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë