Shërbim

Shijoni një udhëtim të sigurt.

QENDRAT E SHËRBIMIT TË ENERGJISË MS DHE ORËT E HAPJES

Ne kujdesemi për klientët tanë dhe kjo është arsyeja pse ne kemi organizuar një rrjet shërbimi të partnerëve MS Energy në disa qytete për të vazhduar të gëzojnë udhëtime të gjata dhe të sigurta me MS ENERGY e-Bikes, e-Scooters dhe e-Mopeds tuaj.

Mbështetja e shërbimit

Qëllimi ynë është të ofrojmë shërbim superior dhe kjo është arsyeja pse ne kemi ofruar shërbimet e një prej shërbimeve më të mira në vend.
MR Servis ofron mbështetje për më shumë se 30 marka globale të mallrave teknike, duke përfshirë MS ENERGY.
Shërbimi qendror ndodhet në Rugvicë pranë Zagrebit, që mbulon një sipërfaqe prej 2.200 m2 dhe është i pajisur me pajisje teknike moderne, pajisje matëse dhe kalibruese të nevojshme për funksionimin efikas dhe rezultatet e larta.
Shtrirja e mbështetjes suaj të shërbimit përhapet nëpërmjet rrjeteve të partnerëve të trajnuar që do t’i përgjigjen thirrjes suaj kudo që ndodheni.

Gjithmonë në shërbimin tënd

Mbështetja e cilësisë edhe pas blerjes është e domosdoshme. Është e rëndësishme për ne që përvoja e vozitjes së një e-Bike, e-Scooter ose e-Moped është e këndshme dhe një kënaqësi afatgjatë. Nëse jeni duke kërkuar vetëm një përgjigje për një pyetje shërbimi, a doni të shërbeni e-Scooter, e-Bike, e-Moped ose dëshironi të porosisni një pjesë rezervë, ekspertët tanë janë në dispozicionin tuaj.

Na shkruaj

msenergy@msan.hr