Motoçikleta elektrike

C-VIBE

Moped elektrik

C-VIBE

deri në 48 km

Varg

60V 20Ah

Bateria

MS Energy C-vibe është një mundësi interesante për të qenë e dukshme në transportin publik. Jo vetëm sepse kalërimi i MS Energy C-Vibe është mjaft i përballueshëm, por edhe argëtues. C-vibe është një skuter elektrik me një dizajn klasik por performancë të lartë, me të cilën do të dashuroheni pas udhëtimit të parë.  

MS ENERGY eMoped C-VIBE është perfekte për udhëtimin në distancë të shkurtër dhe të mesme. Motori 2000W i jep atij një gamë deri në 48 km në një ngarkesë të vetme, dhe një shpejtësi e lartë prej 45 km/h do të thotë se do të arrini destinacionin tuaj shpejt dhe me stil.  
Komforti dhe dizajni sigurisht që kontribuojnë në mbajtjen e kësaj motoçiklete elektrike në qendër të vëmendjes, dhe ajo vjen me një frenë me disk të përparmë dhe frena të pasme të daulleve për siguri të shtuar.

Dhembani parasysh se kostoja e vozitjes me MS Energy C-Vibe është më e ulët se transporti publik! 

Pamja xheloze e shumë këmbësorëve, çiklistëve, shoferëve të makinave ndërsa i kalon ata në turmë, tregojnë se përdorimi i një moped elektrik ia vlen, dhe shoqëria jonë e kupton se ka mënyra për ta bërë ajrin më të pastër.

| Leja B v ozka| M aftësi për t’u regjistruar për transportin e shoferëve dhe pasagjerëve

deri në 48 km

Varg

45 km/h

Shpejtësia

60V 20Ah

Bateria

2000W

Motorri

55 kg

Pesha

Bateria

Kapaciteti i çdo baterie është 20 Ah

Shfaq (shfaq)

Me të gjitha të dhënat e nevojshme mbi gjendjen e baterisë, gamën e shpejtësisë së ngasjes dhe kilometrazhin total, ju përveç kësaj keni një vështrim në temperaturën e jashtme si dhe orën e integruar për t’u siguruar që nuk jeni kurrë vonë për destinacionin tuaj.

Specifikimet

Koha

MS ENERGY emri MS ENERGY eMotorcycle C-VIBE
Motor / Motor 2000 W
Display / Display LCD
Bateria / Bateria 20Ah 60V
Karikues / Ngarkues 6 orë ngarkim
Shkon deri në 48 km* (gama e specifikuar testohet me një shpejtësi prej 45 km/h me një shofer prej 75 kg në mot ideal dhe kushte jashtë rrugës, në rast devijimi nga kushtet e provës dhe gama mund të devijojë nga e deklaruara)
Frenat Hidraulike/Daulle
Goma të jashtme / Goma 3.00 – 10
Pesha e automjetit pa bateri 55 kg
e ngarkimit 6h 0-100%
Shpejtësia maksimale deri në 45 km/h
Këndi i ngjitjes deri në 30%
Përmasat 1700 x 680 x 1130
Ndarë:
C-VIBE

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë