Motoçikleta elektrike

Cyber

Motoçikleta elektrike

Cyber

deri në 100 km

Varg

72V 25.6Ah x 2

Bateria

MS ENERGY e-motorcycle CYBER është një alternativë ek-miqësore ndaj motoçikletave tradicionale me benzinë, ndërsa pamja e saj i ngjan një garuesi të vërtetë sportiv. Edhe pse e vogël, ajo ka performancë superiore, me të cilën do të biesh në dashuri pas vrapit të parë. Ndërtimi është shumë i fortë, dhe udhëtimi i CYBER-it është jashtëzakonisht i këndshëm.

Ai fuqizohet nga një motor i fuqishëm prej 3,000 vatësh që siguron fuqi të mjaftueshme për të përshpejtuar dhe për t’u drejtuar. CYBER është i pajisur në mënyrë serike me frenat e përparme dhe të pasme hidraulike të disqeve, që i lejon të ketë një distancë të shkurtër ndalëse dhe frenim shumë efikas në sipërfaqe të ndryshme. Si standard, ju do të merrni dy bateri elektrike, të cilat ju japin një gamë deri në 100 kilometra, ose deri në 50 km për çdo bateri. Një avantazh shtesë i këtij motori është dryni i instaluar serik (“dollapi”) për të mbyllur helmetën pranë sediljes.

Falë dizajnit elegant dhe performancës së shkëlqyer, ms energy eMotocikl CYBER është partneri perfekt për ngarjen e qytetit.

deri në 100 km

Varg

45 km/h

Shpejtësia

72V 25.6Ah x 2

Bateria

3000W/3800W

Motorri

109 kg

Pesha

Bateria

Nën sedilje është një hapësirë për dy bateri. I pari me të cilin motori është i lidhur gjatë vozitjes dhe i dyti, kursen. Çdo bateri është sipas specifikimeve në krye të ofertës së 72 sistemeve Volt. Kapaciteti i çdo baterie është 25.6Ah, e cila jep një total prej 51.2Ah dhe 3,686Wh respektivisht.

Shfaq

Me të gjitha të dhënat e nevojshme mbi gjendjen e baterisë, gamën e shpejtësisë së ngasjes dhe kilometrazhin total, ju përveç kësaj keni një vështrim në temperaturën e jashtme si dhe orën e integruar për t’u siguruar që nuk jeni kurrë vonë për destinacionin tuaj.

Specifikimet

Emri MS ENERGY MS ENERGY eMotorcycle CYBER
Motor / Motor 3000W
Zaslon / Display Lcd 
Bateria / Bateria 2x 25.6Ah 72V
Punjaç / Karikues 10A shpejt
Domet / Varg deri në 100 km* (gama e specifikuar testohet me një shpejtësi prej 45 km/h me një shofer prej 75 kg në mot ideal dhe kushte jashtë rrugës, në rast devijimi nga kushtet e provës dhe gama mund të devijojë nga e deklaruara)
Frena  Hidraulike
Goma të jashtme / Goma 110/70-17 120/70-17
Pesha e një automjeti pa bateri 109 kg
Koha e mbushjes 3h për bateri 0-100%
Këndi i ngjitjes 30%
Dimensionet 2080 x 860 x 1150
Ndarë:
Cyber

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë