Rreth markës

Arrije 4 më shumë

Marka MS Energy u paraqit në tregun kroat në 2019. Me misionin e krijimit të produkteve vendase të e-lëvizshmërisë që karakterizohen nga cilësi dhe besueshmëri e lartë. Gama e markës MS Energy është e ndarë në 3 kategori: skuterë elektrikë, motoçikleta elektrike dhe motoçikleta elektrike. Përveç automjeteve elektrike, ne gjithashtu ofrojmë një gamë të gjerë të aksesorëve për ngarje të sigurt dhe të përgjegjshme. E përkushtuar ndaj krijimit të produkteve funksionale dhe cilësore, që synojnë të kënaqin nevojën për një qasje moderne dhe të qëndrueshme ndaj lëvizshmërisë, MS Energy u ofron përdoruesve të saj cilësi të shkëlqyer, dizajn superior, duke kursyer kohë dhe para me një ndjenjë të shkujdesur të lirisë së plotë të lëvizjes.

Prodhimi i MS ENERGY

Zbulo më shumë

slagaona_MSe

I vetëdijshëm për mjedisin dhe në trend

Sot, gjithnjë e më shumë e kuptojmë se ekologjia është një parakusht i domosdoshëm për ndërgjegjësimin e individëve dhe të shoqërisë në tërësi. Ajo na udhëzon të kujdesemi për mjedisin tonë dhe të mendojmë se ç’lloj qyteti lëmë për brezat që do të vijnë pas nesh. Megjithatë, kujdesi për mjedisin mund të jetë shumë në modë kur drejtojmë makinën e re elektronike MS Energy, për të cilën u kujdes ekipi ynë i ekspertëve të zhvillimit të produkteve, të cilët krijuan e-romobila që janë njëkohësisht të ndërgjegjshëm për mjedisin dhe në modë!

Besueshmëria dhe cilësia

Besueshmëria në cilësinë e produkteve të e-lëvizshmërisë është një nga gurët e themelit të markës MS Energy. Strategjia e krijimit të produktit dhe i gjithë procesi i prodhimit bazohet në përdorimin e zgjidhjeve teknologjike të provuara. Vetë ideja e krijimit të një produkti udhëhiqet nga dëshira për t'i ofruar përdoruesit një zgjidhje krejtësisht, të besueshme, miqësore ndaj mjedisit dhe ekonomike të lëvizshmërisë urbane. Kontrolli i rreptë i cilësisë së produkteve MS Energy është i pranishëm gjatë gjithë procesit të prodhimit. Produktet e përfunduara testohen sipas metodave më të fundit të testimit të cilësisë për qëndrueshmëri në kushte ekstreme. Falë kontrollit më të rreptë të cilësisë, nga kontrolli hyrës i të gjithë komponentëve deri te kontrolli i cilësisë së produktit përfundimtar, produktet MS Energy përmbushin të gjitha certifikatat evropiane.

Kontrollo gamën tonë.

Aksesorë

Kush thotë se siguria dhe prirja nuk përzihen që nuk kanë parë aksesorë të MS Energy që do ta kthejnë udhëtimin tuaj në qytet në një përvojë krejt të re që të kap sytë

Adresa

M SAN Grupa Ltd.

Dugoselska ulica 5,
10372 Rugvica (Komuna e Rugvicës), Kroaci

+385 1 6611 610
msenergy@msan.hr

kërkesa shërbimi: msenergy@mrservis.hr

Të dhëna të përgjithshme

Emri: M SAN Grupa d.o.o., një kompani me përgjegjësi të kufizuar për prodhimin kompjuterik, tregtinë dhe import-eksportin
OIB: 34695138237
Sjedište: Dugoselska ulica 5, 10372 Rugvica (Općina Rugvica), Hrvatska
Llogaria Giro: Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Futur në regjistrin gjyqësor: Gjykata Tregtare në Zagreb Tt-97/2865-2 MBS: 080157581
Temeljni kapital:109.197.700 kn uplaćen u cijelosti
Predsjednica Uprave: Znj.
Irena Langer-Breznik

Članovi uprave: g.
Žarko Kruljac Zëvendës President i Bordit Drejtues, z.
Slaven Stipančić, z.
Goran Kotlarević, z.
Alen Panic dhe z.
Vladimir Brkljača
Kryetar i Bordit Mbikëqyrës: z.
Željko Menalo