ПРОИЗВОДСТВО

НАПРАВИ безбедни возења

Производство на MS Energy eBicikAl

Посветени сме на создавање функционални и квалитетни производи кои ги задоволуваат највисоките европски стандарди и сертификати.

На почетокот на минатата 2022 г. Во 2008 година го започнавме првото хрватско производство на е-велосипеди, во нашиот логистички центар во Ругвица кај Загреб.
Ајде да направиме сигурни електрични велосипеди кои на нашите клиенти им обезбедуваат модерен и одржлив пристап кон мобилноста, без разлика дали возат по градски улици или рурални патишта.

Во нашето производство во Ругвица кај Загреб, ги применуваме најстрогите мерки за контрола на квалитетот за да се осигураме дека секоја компонента ги исполнува барањата на нашите производи.

Организиравме производство според принципите на Lean филозофијата преку четиринаесет работни станици, секоја со прецизно дизајниран сет на операции и опремени со соодветни специјализирани алатки.

Важен дел од нашето производство е тест патеката, каде што го пробуваме секој производ пред пакувањето. Доколку откриеме производ кој не ги исполнува условите, веднаш го враќаме на производствена линија за поправка и повторно тестирање.

Моменталниот производствен капацитет на MS Energy е 100 е-велосипеди дневно, во три категории на производи:
Град , Трекинг и МТБ .

Во блиска иднина планираме да го зголемиме производството на 50.000 е-велосипеди годишно и да го прошириме на производство на електрични скутери .

Во MS Energy разбираме дека квалитетната поддршка е клучна за нашите клиенти, поради што обезбедивме поддршка од една од најдобрите услуги во регионот.

Нашата услуга за МР е квалификувана да обезбеди услуги за повеќе од 30 глобални брендови на потрошувачка електроника, вклучително и поддршка за е-велосипеди MS Energy , eRomobiles и eMotorcycles .