PROIZVODNJU

Napravite sigurnu vožnju.

MS Proizvodnja energije eBicikAla

Posvećeni smo kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju najviše evropske standarde i sertifikate.

Početkom prošle godine 2022. 2011. godine pokrenuli smo prvu hrvatsku proizvodnju e-bicikala, u našem logističkom centru u Rugvici kod Zagreba.
Izgradimo pouzdane električne bicikle koji našim kupcima pružaju moderan i održiv pristup mobilnosti, bilo da se voze gradskim ulicama ili seoskim putevima.

U našoj proizvodnji u Rugvici kod Zagreba primjenjujemo najstrože mjere kontrole kvalitete kako bismo osigurali da svaka komponenta ispunjava zahtjeve naših proizvoda.

Proizvodnju smo organizovali u skladu sa principima lean filozofije kroz četrnaest radnih stanica, svaka sa precizno osmišljenim setom operacija i opremljena odgovarajućim specijalizovanim alatima.

Važan deo naše proizvodnje je test staza, gde isprobavamo svaki proizvod pre pakovanja. Ako otkrijemo proizvod koji ne ispunjava uslove, odmah ga vraćamo na proizvodnu liniju na popravku i nova ispitivanja.

Trenutni kapacitet proizvodnje MS Energy je 100 e-bicikala dnevno, u tri kategorije proizvoda:
City, Trekking i MTB.

U bliskoj budućnosti planiramo da povećamo proizvodnju na 50.000 e-bicikala godišnje i proširimo je na proizvodnju električnih skutera.

U kompaniji MS Energy razumemo da je kvalitetna podrška ključna za naše kupce i zato smo obezbedili podršku jedne od najboljih usluga u regionu.

Naša MR usluga je kvalifikovana za pružanje usluga za više od 30 globalnih brendova potrošačke elektronike, uključujući podršku za MS Energy eBikes, eRomobiles i eMotorcycles.