Сервис

Уживај во безбедно возење.

MS ЕНЕРГЕТСКИ СЕРВИС ЦЕНТРИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

Се грижиме за нашите корисници и затоа организиравме сервисна мрежа на партнери на MS Energy во неколку градови за да можат да продолжат да уживаат во долго и безбедно возење со вашите е-велосипеди, е-мопеди и е-мопеди MS ENERGY .

Сервисна поддршка

Нашата цел е да обезбедиме врвна услуга и затоа ги обезбедивме услугите на една од најдобрите услуги во земјата.
MR Servis обезбедува поддршка за повеќе од 30 глобални брендови на технички добра, вклучително и MS ENERGY.
Централниот сервисен центар се наоѓа во Ругвица кај Загреб, се простира на површина од 2.200 m 2 и е опремен со најсовремена техничка опрема, мерни и калибрациони уреди неопходни за ефикасна работа и врвни резултати.
Тие го прошируваат досегот на нивната сервисна поддршка преку мрежи на образовани партнери кои ќе одговорат на вашиот повик каде и да сте.

Секогаш на ваша услуга

Квалитетната поддршка дури и по купувањето е наш императив. Нам ни е важно искуството во возењето на е-велосипед, е-ромобил или е-мопед да е пријатно, а задоволството да биде долготрајно. Доколку само барате одговор на сервисно прашање, доколку сакате да го сервисирате вашиот e-Romobil, e-Bike, e-Moped или ако сакате да нарачате резервен дел, нашите експерти ви стојат на располагање.

Пишете ни

msenergy@msan.hr