USLUGA

UŽIVANJE U SIGRUNIM VOŽNJAMA

МS ENERGY SERVISNI CENTRI I RADNO VREME

Brinemo o našim korisnicima i upravo zato smo organizovali servisnu mrežu MS Energy partnera u 11 gradova, u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici, Novom Pazaru, Valjevu, Kruševac, Vranju, Požarevcu, Zaječaru i Jagodini, kako bi i dalje nesmetano uživao/la u dugim i sigurnim vožnjama MS Energy e-Trotineta ili e-Bicikala.

Servisna podrška

Cilj nam je da ti pružimo vrhunsku uslugu i zato smo osigurali centralni servis jednog od najboljih servisa u državi KIM-TEC servis. KIM-TEC servis  pruža podršku za više od 20 globalnih brendova tehničke robe, a među njima je i MS ENERGY. Centralni servis se nalazi u Beogradu, opremljen je najsavremenijom tehničkom opremom i uređajima za merenje i kalibraciju neophodnim za efikasan rad i vrhunske rezultate. Pored centralnog servisa obezbedili smo ti i servisnu mrežu, gde će se naši partneri odazvati tvom pozivu gde god da se nalaziš.

Uvek na usluzi

Kvalitetna podrška i nakon kupovine je naš imperativ. Važno nam je da tvoje iskustvo vožnje e-trotineta i e-bicikla bude prijatno, a vaše zadovoljstvo dugotrajno. Želiš li samo odgovor na neko servisno pitanje, servisirati e-trotinet ili e-bicikl ili naručiti rezervni deo, naši su ti stručnjaci na raspolaganju. 

Piši nam

msenergy@kimtec.rs