Usluga

uživanje u sigurnim vožnjama

MS ENERGY SERVISNI CENTRI I RADNO VRIJEME

Brinemo o našim kupcima i zato smo organizirali servisnu mrežu MS Energy partnera u pet velikih gradova, u Zagrebu, Rijeci,
Dubrovniku i Osijeku kako biste mogli nastaviti uživati ili uživati u dugim i sigurnim vožnjama MS ENERGY e-Scootera ili e-Bikea.

Podrška za usluge

Naš cilj je da vam pružimo superiornu uslugu i zato smo pružili usluge jedne od najboljih usluga u zemlji. MRI usluga podržava više od 27 globalnih brendova tehničke dobara, uključujući MS ENERGY. Centralna služba se nalazi u Rugvici, širi se na prostoru od 2.200 m2 i opremljena je najsuvremenijom tehničkom opremom te mjernim i kalibracionim uređajima neophodnim za efikasan rad i vrhunske rezultate. Mreža obučenih partnera će se odazvati vašem pozivu gdje god da se nalazite.

Uvijek na usluzi

Kvalitetna podrška čak i nakon kupovine je naš imperativ. Važno nam je da je vaše iskustvo jahanja e-skutera i e-bicikla ugodno i vaše zadovoljstvo dugo traje. Ako samo želite odgovor na servisno pitanje, želite da usluzite svoj e-skuter ili e-bicikl ili naručite rezervni dio koji su vam naši stručnjaci na raspolaganju.

Piši nam

msenergy@msan.hr