Znate li što sve uključuje EU subvencija za kupnju električnih vozila?

Nakon dugog čekanja, za 2024., najavljeno je da će natječaj za fizičke osobe biti otvoren u drugoj polovici ožujka što znači da je sada je idealno vrijeme da iskoristite poticaj Europske unije i postanete vlasnik mopeda koji će vas oboriti s nogu, MS ENERGY eMopedi CYBER i C-VIBE!

MS ENERGY CYBER je spoj ljepote i snage u jedinstvenom spoju koji će vam oduzeti dah. Unatoč svom kompaktnom dizajnu, CYBER pruža superiornu izvedbu koju ćete zavoljeti već pri prvom davanju gasa. Snažni 3.000 W motor omogućuje nevjerojatno ubrzanje i glatku vožnju, bez obzira na teren.


Čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost i sigurnost, a vožnja na CYBER-u će biti nevjerojatno ugodna i uzbudljiva. Jedna od izvanrednih značajki ovog mopeda su hidraulične disk kočnice na prednjem i stražnjem kotaču, koje osiguravaju kraći zaustavni put i iznimno učinkovito kočenje na različitim površinama.

Bez obzira na to jesu li ceste glatke ili nepravilne, CYBER će vas uvijek sigurno dovesti do odredišta. Snažan pogonski sustav pruža dovoljno snage za brzu akceleraciju i ugodnu vožnju bez napora. MS ENERGY eMoped CYBER je savršeni partner za vaše gradske avanture i dolazi s dvije litij ionske baterije kao standardna oprema. Svaka baterija omogućuje doseg do 50 kilometara, tako da se možete zabavljati i istraživati grad bez brige o punjenju. Osim toga, CYBER ima inovativnu funkciju – serijski ugrađenu bravicu („locker“) za zaključavanje kacige pored sjedala tako da nikad više nećete morati brinuti o sigurnosti svog najvažnijeg dodatka za vožnju. Svaki detalj

MS ENERGY CYBER pažljivo je osmišljen kako bi vam pružio izvanredno iskustvo vožnje. Elegantan dizajn će oduševiti sve oko vas, dok će izvrsne performanse ostaviti snažan dojam na svakog ljubitelja dvokotačnih vozila. S CYBER-om, vaša vožnja postaje više od običnog prijevoznog sredstva – postaje avantura puna uzbuđenja i slobode.

Prednosti: B vozačka dozvola. Moguće je registrirati za prijevoz vozača i suvozača. 
Zahvaljujući MS ENERGY eMopedu CYBER, imate priliku istražiti grad na potpuno nov način. Uživajte u svakom trenutku vožnje, osjećajući snagu električnog mopeda i otkrijte senzacionalni svijet uzbuđenja s MS ENERGY eMopedom CYBER

MS ENERGY
eMoped CYBER

  • Domet do 100 km
  • Vožnja bez ključa
  • Daljinski upravljač
  • Alarm
MS ENERGY C-VIBE zanimljiva je prilika da budete vidljivi u javnom prijevozu. Ne samo zato što je vožnja MS Energy C-Vibeom poprilično povoljna, već i zabavna. C-vibe je električni moped klasičnog dizajna, ali vrhunskih performansi, u koje ćete se zaljubiti nakon prve vožnje.

MS ENERGY emoped C-VIBE savršen je za putovanja na kratke i srednje udaljenosti. Motor od 2000 W daje mu domet do 48 km s jednim punjenjem, a maksimalna brzina od 45 km/h znači da ćete na cilj stići brzo i sa stilom.
Udobnost i dizajn svakako doprinose da ovaj električni moped bude u središtu pozornosti, a dolazi s prednjom disk kočnicom i stražnjom bubanj kočnicom za dodatnu sigurnost.
Prednosti: B vozačka dozvola. Moguće je registrirati za prijevoz vozača i suvozača. 

MS ENERGY
eMoped C-VIBE

  • Domet do 48 km
  • B vozačka dozvola
  • Moguće registrirati za prijevoz vozača i suvozača 

Građani će moći dobiti do 40% sredstava
za osobna električna i plug in vozila te motocikle i skutere.
(tj. do 2.500 € za motocikle i skutere.)

Mrežne stranice Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (fzoeu.hr) – trenutno otvoreni nacionalni javni pozivi i natječaji 

Nemojte propustiti ovu sjajnu priliku da postanete dio budućnosti mobilnosti već danas! Iskoristite subvenciju Europske unije za kupnju električnog motora i krenite u avanturu s MS ENERGY eMopedom CYBER!

Spremni za novi krug poticaja?