Električni motocikli

C-VIBE

Električni moped

C-VIBE

do 48 km

Domet

60V 20Аh

Baterije

MS ENERGY C-VIBE je zanimljiva prilika da bude vidljiv u javnom prevozu. Ne samo zato što je vožnja MS ENERGY C-Vibe prilično pristupačna, već je i zabavna. C-VIBE je električni skuter klasičnog dizajna, ali odličnih performansi, u koji ćete se zaljubiti nakon prve vožnje.

 MS ENERGY eMoped C-VIBE je savršen za putovanja na kratke i srednje udaljenosti. Motor od 2000 W daje mu domet do 48 km sa jednim punjenjem, a maksimalna brzina od 45 km/h znači da ćete stići na odredište brzo i sa stilom.

Udobnost i dizajn svakako doprinose da ovaj električni motocikl bude u centru pažnje, a dolazi sa prednjom disk kočnicom i zadnjom doboš kočnicom za dodatnu sigurnost.

Imajte na umu da je cena vožnje sa MS Enegy C-Vibeom niža od javnog prevoza!

Ljubomorni pogledi mnogih pešaka, biciklista, vozača automobila dok se vozite pored njih u gužvi, pokazuju da se korišćenje električnog mopeda zaista isplati, a naše društvo razume da postoje načini da se vazduh učini čistijim.

| B vozačka dozvola | Moguća registracija za prevoz vozača i suvozača

do 48 km

Domet

45 km/h

Brzina

60V 20Аh

Baterija

2000W

Motor

55 kg

Težina

Baterija

Kapacitet pojedine baterije je 20 Ah.

Displej

Pored svih potrebnih podataka o statusu baterije, dometu, brzini vožnje i ukupnoj kilometraži, dodatno imaš uvid u spoljašnu temperaturu, a takođe poseduje i integrisani sat kako bi bili sigurni da nikada nećeš zakasniti na odredište.

Specifikacije

MS ENERGY nazivMS ENERGY eMotorcycle C-VIBE
Motor2000 W
DisplejLCD
Baterija20Аh 60V
Punjač6 sati punjenja 
Dometdo 48 km* (navedeni domet je testiran na brzini od 45 km/h sa vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim uslovima, u slučaju odstupanja od testiranih uslova i domet može odstupati od navedenog) 
Kočnice Hidraulične/bubanj
Gume3.00 – 10
 Težina vozila bez baterije55 kg
Vreme punjenja6h 0-100%
Maksimalna brzinado 45 km/h
Ugao usponado 30%
Dimenzije1700 x 680 x 1130
Objavi:
C-VIBE

DODATNA OPREMA

Ko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije video MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju gradsku vožnju pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda.