O бренду

REACH4MORE

Бренд МС Енерги уведен је на хрватско тржиште 2019. године. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koji se odlikuju visokom kvalitetom i pouzdanošću. Asortiman MS Energy branda dijeli se na 2 kategorije: električni romobili i električni bicikli. Posvećen kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, usmjerenih na zadovoljenje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy nudi svojim korisnicima izvrsnu kvalitetu, vrhunski dizajn, uštedu vremena i novca uz bezbižan osjećaj potpune slobode kretanja.

Ekološki osviješten i trendi

Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osvještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. No, briga o ekologiji može biti itekako trendi kada vozimo novi MS Energy e-romobil za što se pobrinuo tim naših stručnjaka u razvoju proizvoda koji su kreirali e-romobile koji je u isto vrijeme i ekološki osvješteni i trendi!

Pouzdanost i kvaliteta

Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

Provjeri naš asortiman

Adresa

М САН Група доо

Дугоселска улица 5,
10372 Ругвица (Општина Ругвица), Хрватска

+385 1 6611 610
мсенерги@мсан.хр

сервисни упити: мсенерги@мрсервис.хр

Опште информације

Naziv: M SAN Grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju računala, trgovinu i uvoz-izvoz 
МБС: 080157581    |     ОИБ:  34695138237
Седиште:  Дугоселска
улица 5, 10372 Ругвица (Општина Ругвица), Хрватска
Жиро рачун:  Ерсте & Стеиермаркисцхе Банк ХР0924020061100061346, ПБЗ ХР3423400091110095165
Уписано у судски регистар:  Трговачки суд у Загребу Тт-97/2865-2
Акцијски капитал:  У цијелости плаћено 97.000.000 куна
Председник Управног одбора:  Господин. Miroslav Huzjak
Članovi uprave: gđa. Irena Langer-Breznik, g. Žarko Kruljac, g. Slaven Stipančić, g. Goran Kotlarević