O brendu

REACH4MORE

Марката MS Energi беше представена на хърватския пазар през 2019 г. с мисията да създава местни продукти за електронна мобилност, които се характеризират с високо качество и надеждност. Асортиман бренда МС Енерги подељен је у 3 категорије: електрични скутери, електрични бицикли и електрични мотоцикли. Поред електричних возила, нудимо и широк асортиман додатне опреме за безбедну и одговорну вожњу. Посвећен креирању функционалних и квалитетних производа, усмерених на задовољавање потребе за модерним и одрживим приступом мобилности, МС Енерги својим корисницима нуди одличан квалитет, врхунски дизајн, уштеду времена и новца уз безбрижан осећај потпуне слободе кретања.

Еколошки свестан и модеран

Днес все повече разбираме, че екологията е необходима предпоставка за осъзнатите индивиди и обществото като цяло. Она нас упућује да водимо рачуна о својој животној средини и да размишљамо какав град остављамо генерацијама које долазе после нас. Међутим, брига о животној средини може бити веома у тренду када возимо нови МС Енерги е-ромобил, за који се побринуо наш тим стручњака за развој производа који су креирали е-ромобиле који су еколошки свесни и модерни у исто време!

Поузданост и квалитет

Поузданост у квалитету производа за е-мобилност је један од темеља бренда МС Енерги. Стратегија креирања производа и читав производни процес заснива се на коришћењу проверених технолошких решења, а сама идеја стварања производа је вођена жељом да се кориснику понуди комплетно, поуздано, еколошки прихватљиво и економично решење за урбану мобилност. . Строга контрола квалитета МС Енерги производа је присутна током целог процеса производње. Готови производи се тестирају према најновијим методама испитивања квалитета на издржљивост у екстремним условима. Захваљујући најстрожој контроли квалитета, од улазне контроле свих компоненти до контроле квалитета финалног производа, МС Енерги производи испуњавају све европске сертификате.

Проверите наш асортиман

Додатна опрема

Ко каже да безбедност и тренд не иду заједно, није видео МС Енерги додатну опрему која ће вашу градску вожњу претворити у потпуно ново привлачно искуство

Адреса

М САН Група доо

Дугоселска улица 5,
10372 Ругвица (Општина Ругвица), Хрватска

+385 1 6611 610
мсенерги@мсан.хр

сервисни упити: мсенерги@мрсервис.хр

Опште информације

Име: M SAN Grupa d.o.o., дружество с ограничена отговорност за производство, търговия и внос-износ на компютри
ОИБ: 34695138237
Сједиште: Дугоселска улица 5, 10372 Ругвица (Општина Ругвица), Хрватска
Жиро рачун:Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Уписан у судски регистар: Трговачки суд у Загребу Тт-97/2865-2 МБС: 08015758
1
Основни капитал: 109.197.700 кн уплаћен у цијелости
Председник Управног одбора: Госпоро.
Ирена Лангер-Брезник

Чланови одбора: г.
Жарко Круљац потпредседник Управног одбора, г.
Славен Стипанчић, г.
Горан Котларевић, г.
Ален Панић и г.
Владимир Бркљача
Председник Надзорног одбора: г.
Жељко Менало