Električni motocikli

C-VIBE

Električni moped

C-VIBE

do 48 km

domet

60V 20Ah

baterija

MS Energy C-vibe je interesantna prilika da budete vidljivi u javnom prevozu. Ne samo zato što je vožnja MS Energy C-Vibe prilično pristupačna, već i zabavna. C-vibe je električni skuter klasičnog dizajna, ali superiornih performansi, u koji ćete se zaljubiti nakon prve vožnje. 

MS ENERGY eMoped C-VIBE je savršen za putovanja na kratke i srednje udaljenosti. Motor od 2000W daje mu domet do 48 km sa jednim punjenjem, a maksimalna brzina od 45 km/h znači da ćete brzo i sa stilom stići do cilja. 
Udobnost i dizajn svakako doprinose održavanju ovog električnog motocikla u centru pažnje, a dolazi sa prednjom disk kočnicom i zadnjom bubanjskom kočnicom radi dodatne sigurnosti.

Iimajte na umu da su troškovi vožnje sa MS Energy C-Vibe niži od javnog prevoza! 

Ljubomorni izgled mnogih pješaka, biciklista, vozača automobila dok se vozite pored njih u gužvi, pokazuju da je korištenje električnog mopeda vrijedno toga, a naše društvo razumije da postoje načini da se zrak učini čistijim.

| B vozka dozvola | Mmogućnost registracije za prevoz vozača i putnika

do 48 km

domet

45 km/h

brzina

60V 20Ah

baterija

2000W

motor

55 kg

težina

Baterija

Kapacitet svake baterije je 20 Ah

Prikaz

Sa svim potrebnim podacima o stanju baterije, rasponu brzine vožnje i ukupnoj kilometraži, dodatno imate uvid u vanjsku temperaturu kao i integrisani sat kako bi bili sigurni da nikada ne kasnite na odredište.

Specifikacije

Motor

Baterija

MS ENERGY ime MS ENERGY eMotorcycle C-VIBE
/ Motor 2000 W
Prikaži / Prikaži LCD
/ Baterija 20Ah 60V
Punjač / punjač 6 sati punjenja
Domet do 48 km* (navedeni domet se testira brzinom od 45 km/h sa vozačem od 75 kg u idealnim vremenskim i terenskim uslovima, u slučaju odstupanja od uslova ispitivanja i domet može odstupati od deklarisanog)
Kočnice hidraulički/bubanj
Vanjski pneumatici / Gume 3.00 – 10
Težina vozila bez baterije 55kg
Vreme punjenja 6h 0-100%
Maksimalna brzina do 45 km/h
Ugao penjanja do 30%
Dimenzije 1700 x 680 x 1130
Dijeljeni:
C-VIBE

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda