O brendu

Reach 4more

Brend MS Energy predstavio se hrvatskom tržištu 2019. godine. Sa misijom stvaranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koje karakteriše visok kvalitet i pouzdanost. Asortiman brenda MS Energy podeljen je u tri kategorije: električni skuteri, električni bicikli i električni motocikli. Pored električnih vozila, nudimo i širok asortiman dodatne opreme za bezbednu i odgovornu vožnju. Posvećena kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, čiji je cilj zadovoljavanje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy svojim klijentima nudi odličan kvalitet, vrhunski dizajn, uštedu vremena i novca bezbrižnim osećajem potpune slobode kretanja.

Ekološki osviješten i trendi

Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osvještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. Međutim, briga o ekologiji može biti veoma trendi prilikom vožnje novog MS Energy e-skutera, za koji se pobrinuo tim naših stručnjaka za razvoj proizvoda koji su kreirali e-skutere koji su istovremeno ekološki svesni i u trendu!

Pouzdanost i kvaliteta

Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

Provjeri naš asortiman

Dodatna oprema

Tko kaže da sigurnost i trend ne idu zajedno taj nije vidio MS Energy dodatnu opremu koja će tvoju vožnju gradom pretvoriti u potpuno novo iskustvo privlačenja pogleda

Adresa

M SAN Grupa d.o.o.

BookingSuite (BookingSuite)
10372 Rugvica (općina Rugvica), Hrvatska

+385 1 6611 610
msenergy@msan.hr

servisni upiti: msenergy@mrservis.hr

Opći podaci

Naziv: M SAN Grupa d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju računala, trgovinu i uvoz-izvoz
OIB: 34695138237
Sjedalo: 5 Dugoselska ulica, 10372 Rugvica (općina Rugvica), Hrvatska
Žiro račun: Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Registrovan u sudskom registru: Privredni sud u Zagrebu Tt-97/2865-2 MBS: 080157581

Temeljni kapital: 109.197.700 kuna uplaćeno u punom

predsjedniku Upravnog odbora: Gospođo.
Irena Langer-Breznik

Članovi odbora: g.
Žarko Kruljac potpredsjednik Upravnog odbora gosp.
Slaven Stipančić, gosp.
Goran Kotlarević, gosp.
Alen Panic i g.
Vladimir Brkljača
Predsjednik Nadzornog odbora: g.
Željko Menalo