За брендот

Достигнете уште 4

Брендот MS Energy беше претставен на хрватскиот пазар во 2019 година со мисија да создаде домашни производи за е-мобилност кои се карактеризираат со висок квалитет и доверливост. Палетата на брендот MS Energy е поделена во 3 категории: електрични скутери, електрични велосипеди и електрични мотоцикли. Покрај електричните возила, нудиме и широк спектар на дополнителна опрема за безбедно и одговорно возење. Посветен на создавање на функционални и квалитетни производи, насочени кон задоволување на потребата за модерен и одржлив пристап кон мобилноста, MS Energy на своите корисници им нуди одличен квалитет, супериорен дизајн, заштеда на време и пари со безгрижно чувство на целосна слобода на движење.

Еколошки свесен и трендовски

Денес, сè повеќе разбираме дека екологијата е неопходен предуслов за свесните индивидуи и општеството како целина. Таа нè упатува да се грижиме за нашето опкружување и да размислиме каков град ќе им оставиме на генерациите што доаѓаат по нас. Сепак, грижата за животната средина може да биде многу модерна кога го возиме новиот MS Energy e-romobile, за кој се погрижи нашиот тим од експерти за развој на производи кои создадоа е-ромобили кои истовремено се и еколошки свесни и тренди!

Сигурност и квалитет

Сигурноста во квалитетот на производите за е-мобилност е една од темелите на брендот MS Energy. Стратегијата за создавање на производот и целиот процес на производство се заснова на употреба на докажани технолошки решенија, а самата идеја за создавање на производот е водена од желбата да му се понуди на корисникот целосно, сигурно, еколошко и економично решение за урбана мобилност. Строгата контрола на квалитетот на производите на MS Energy е присутна во текот на целиот процес на производство. Готовите производи се тестираат според најновите методи за испитување на квалитет за издржливост во екстремни услови. Благодарение на најстрогата контрола на квалитетот, од контрола на влез на сите компоненти до контрола на квалитетот на крајниот производ, производите на MS Energy ги исполнуваат сите европски сертификати.

Проверете го нашиот опсег

Дополнителна опрема

Кој вели дека безбедноста и трендот не одат заедно, не видел додатоци на MS Energy што ќе го претворат вашето градско возење во сосема ново привлечно искуство

Адреса

M SAN Group Ltd.

улица Дугоселска бр.5,
10372 Ругвица (Општина Ругвица), Хрватска

+385 1 6611 610
msenergy@msan.hr

барања за услуги: msenergy@mrservis.hr

Генерални информации

Име: М САН Група доо, Друштво со ограничена одговорност за производство, трговија и увоз-извоз на компјутери
OIB: 34695138237
Sjedište: Dugoselska ulica 5, 10372 Rugvica (Općina Rugvica), Hrvatska
Жиро сметка: Erste & Steiermärkische Bank HR0924020061100061346, PBZ HR3423400091110095165
Запишан во судскиот регистар: Стопански суд во Загреб Тт-97 / 2865-2 MBS: 080157581
Temeljni kapital: 109.197.700 kn uplaćen u cijelosti
Predsjednica Uprave: Г-ѓо.
Ирена Ленгер-Брезник

Članovi uprave: g.
Жарко Круљак потпретседател на Управниот одбор, г.
Славен Стипанчиќ, г.
Горан Котларевиќ, г.
Ален Паник и г-дин.
Владимир Бркљача
Претседател на Надзорниот одбор: г.
Жељко Менало