Spremni za novu rundu podsticaja?

Da li znate šta uključuje subvencije EU za kupovinu električnih vozila?

Sada je idealno vreme da iskoristite podsticaj Evropske unije za kupovinu električnih vozila, među kojima je i MS ENERGY eMoped CYBER! Ova neverovatna prilika omogućiće vam da postanete vlasnik sportskog trkačkog motocikla koji će vas oboriti s nogu.

MS ENERGY CYBER je kombinacija lepote i snage u jedinstvenoj kombinaciji koja će vam oduzeti dah. Uprkos kompaktnom dizajnu, MS ENERGY eMoped CYBER pruža superiorne performanse koje će vam se dopasti prvi put kada date gas. Snažan motor od 3.000 W pruža neverovatno ubrzanje i glatku vožnju, bez obzira na teren. Čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost i sigurnost, a vožnja na CYBER-u će biti neverovatno prijatna i uzbudljiva. Jedna od izvanrednih karakteristika ovog mopeda su hidraulične disk kočnice na prednjim i zadnjim točkovima, koje obezbeđuju kraću udaljenost zaustavljanja i izuzetno efikasno kočenje na različitim površinama. Bilo da su putevi glatki ili nepravilni, CYBER će vas uvek bezbedno odvesti na odredište. Moćni pogonski sistem obezbeđuje dovoljno snage za brzo ubrzanje i prijatnu vožnju bez napora. MS ENERGY eMoped CYBER je savršen partner za vaše gradske avanture i dolazi sa dve električne baterije kao standardnom opremom. Svaka baterija pruža domet do 50 kilometara, tako da se možete zabaviti i istražiti grad bez brige o punjenju. Pored toga, CYBER ima inovativnu funkciju – standardnu ugrađenu bravu kacige (“ormarić”) za zaključavanje kacige pored sedišta tako da više nikada nećete morati da brinete o bezbednosti svog najvažnijeg dodatka za vožnju. Svaki detalj MS ENERGY eMoped CYBER je pažljivo dizajniran da vam pruži izvanredan vozački doživljaj. Elegantan dizajn će oduševiti sve oko vas, dok će odlične performanse ostaviti snažan utisak na svakog ljubitelja vozila na dva točka. Sa CYBER-om, vaša vožnja postaje više od prevoznog sredstva, ona postaje avantura puna uzbuđenja i slobode. Zahvaljujući MS ENERGY eMoped CYBER, imate priliku da istražite grad na potpuno nov način. Uživajte u svakom trenutku vožnje, osetite snagu električnog mopeda i otkrijte senzacionalni svet uzbuđenja sa MS ENERGY eMoped CYBER!

Ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete deo budućnosti mobilnosti danas! Iskoristite subvencije Evropske unije za kupovinu elektromotora i krenite u avanturu sa MS ENERGY eMoped CYBER!